„Nem engednek 48-ból” – közös színpadra áll március 15-én Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára

2023. március 07. 17:10

A DK rendezvényére azokat várják, akik „szemben állnak az Orbán-rendszerrel”.

2023. március 07. 17:10
null

Március 15-én hosszú idő után először fog egy színpadon állni Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára – olvasható a Demokratikus Koalíció (DK) MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írták, idén a legnagyobb ellenzéki párt a budapesti Egyetem téren tartja meg március 15-i rendezvényét, ahol egyaránt színpadon mond beszédet Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, és Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök.

„Meg fogjuk mutatni, hogy

A rendezvényre szeretettel várunk mindenkit, aki szemben áll az Orbán-rendszerrel” – fogalmaztak a közleményben.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

***

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. március 11. 15:59
Az USA, EU, brit, orosz és ukrán politikai vezetők alkalmatlanságának bizonyítéka, hogy háborúig fajult az orosz - ukrán konfliktus. Ha, már háborúig fajult a helyzet akkor, a háború befejezésén, vagy legalább tűzszüneten kellene munkálkodniuk, és nem a háború folytatásán. A háború párti politikusok alkalmatlanok és / vagy az érdekük a háborúskodás. A mások halálán nyerészkedőknek az érdeke a háború elhúzódása! Binden, Soros stb Akiknek háborús befektetéseik vannak azoknak az érdeke a háború elhúzódása. Fegyverlobbi, cseppfolyós gáz gyártás és szállítás stb. / Pl. a magyargyűlölő Guy Verhofstadt/ Tkp. a fél világnak. A dollárbaloldal is ezért támogatja a háborút. A háborún nyerészkedők. Nagy üzlet a háború! A szankció és háború pártiak Putyin szövetségesei! Az orosz oligarcháknak is nagy üzlet az elhúzódó háború! Eszmékért a katonák halnak meg. A vezetőik a saját érdekeik okán küldik őket a frontra. A politika kizárólag érdekekről szól, amiket szép eszmékbe csomagolnak. Aki, a háborút támogatja az, az ukrán és az orosz emberek halálát támogatja! A háború pártiak semmivel sem különbek, Putyinnál. Mások halálát akarják! Halál pártiak!
tapir32
2023. március 11. 15:57
A baloldalinak nevezett összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik azért, hogy mindenütt az aktuális világpiaci ár érvényesüljön. Ez a felelőtlen politizálás! Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna. "A dollárbaloldal egyetlen intézkedést sem támogatott, amivel a családokat és a munkahelyeket védjük a szankciós inflációtól." O.V. Nem támogattak és nem szavaztak meg egyetlen szociális intézkedést sem. A minimálbér emelést sem.
tapir32
2023. március 11. 15:55
A DK-nak nincs köze a demokráciához és a jogállamhoz. Az elnevezés megtévesztő. Megpróbálták diszkreditálni a demokrácia egyik legnagyobb vívmányát a népszavazást, a nép akaratának közvetlen kinyilvánítását. Demokrata sohasem teheti meg, hogy külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben (dollárbaloldal). A jogkövető soha sem akar 2/3-os törvényeket 50% + 1 alapon módosítani. A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni. Demokráciát csak demokratikus úton lehet építeni! A gyurcsányi út a diktatúra és a fasizmus útja. Nagy utat tett meg az ország a Kádár korszak erkölcsi mélységeitől, az állami szintre emelt gyűlölködéstől és korrupciótól a demokráciáig és a jogállamig. Ezt az utat, a felemelkedés útját olyan retrográd erők ellenében kellett megtennie az országnak, mint a Horn Gyula, majd a Gyurcsány Ferenc vezette MSzP és mostanság a DK. A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni.
No comment no cry
2023. március 08. 21:24
Szép nagy transzparenssel kellene kimenni az alkalomra, rajta fényképen a Gyurcsány-Ráczné kötöttfogás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!