Megszólalt a Román labdarúgó-szövetség a Nagy-Magyarország zászló ügyében: „A revizionizmus nem elfogadott a futballban”

2023. február 07. 20:46

Az FRF küzdeni fog Csányi Sándor MLSZ-elnök javaslata ellen.

2023. február 07. 20:46
null

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) küzdeni fog Csányi Sándor MLSZ-elnök javaslata ellen, amely engedélyeztetné a Nagy-Magyarországot ábrázoló zászlókat a nemzetközi a mérkőzéseken. A témával a román sajtóban elsőként foglalkozó Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap kérdésére a szövetség azt válaszolta, hogy ebben a többi környező ország hasonló álláspontjára is számít.  

 

 

„A FRF sem most, sem a jövőben nem fogadja el ezt, és álláspontját a FIFA és az UEFA előtt is ismerteti, ha ez a vita eljut a két nemzetközi fórum asztalára, ugyanúgy, ahogy bizonyára a régiónk többi szövetsége is teszi majd. A revizionizmus nem elfogadott a futballban, és az UEFA határozottan elítéli a politikai, ideológiai, vallási vagy sértő jellegű provokatív üzeneteket, amelyek kategorikusan tiltottak a stadionokban” – áll a bukaresti szövetség válaszában. 

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2023. február 08. 20:22
„A revizionizmus nem elfogadott a futballban” A VAR-t pont azért vezették be, hogy lehessen revízió. Hülye nyuscsuk.
glaucus
2023. február 08. 10:21
Január 27-én írtam: ...Rögtön életbe léphet a Történelmi (!) Magyarországról szóló tiltás, MIUTÁN az UEFA, a FIFA, életbe lépteti, hogy TILOS a szivárványos bármi, a térdepelés, az ukrán zászló megjelenítése a meccseken. Megszüntetik azt a gyalázatos gyakorlatot, hogy BÁRMELYIK! állam sportolóját kitiltják AKÁRHONNAN, pusztán azért mert Ő egy adott ország polgára! - Visszaadnak minden elkobzott vagyont amelyet "einstandoltak" az orosz és más állampolgároktól, VISSZAVESZIK a kirúgott színészeket, operaénekeseket, másokat, akiket kizárólag az állampolgárságuk miatt rúgtak ki! - A zsidókkal, cigányokkal megtették már egyszer ezt a gyalázatot.
formaegy
2023. február 08. 10:02
Tudjuk. Ti szivárványoztok, térdeltek, szoptok, seggbe kúrtok, lopott földön fröcsögtök... Majd odafigyelünk a schengeni övezethez való csatlakozás szavazásánál! A magyar állampolgároknak szabad belépési okirat, nektek semmi!
lantos
2023. február 08. 07:53
Ügyesen meg kell trollkodni őket! A magyar szurkolók menjenek kis romániás sálakkal és zászlókkal a meccsekre. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!