Egy szabadnapos rendőr mentette meg a Holt-Tiszába esett férfi életét

2023. február 15. 14:00

A férfi előző este csúszott a hideg vízbe, ahonnan nem tudott felállni.

2023. február 15. 14:00
null

A rendőrség hivatalos honlapján azt írják: a kapitányság senior rendőr főtörzszászlósa szabadidejében sétált a Holt-Tisza mentén 2023. február 13-án délután. Bánfi János természetbarátként a vízparton talált szemétért ereszkedett a meder mellé, amikor nyöszörgést hallott a víz irányából.

A nádasban egy férfit talált, aki átfázva feküdt a sekély vízben, és nem tudott lábra állni.

A rendőr azonnal értesítette kollégáit. A kiérkező egység tagjai korábban a Police Medic képzésben vettek részt, így a mentők megérkezéséig megkezdték a bajbajutott ellátását és a kihűlés megakadályozására hőtakaró fóliába burkolták. Mint kiderült a férfi előző este eltévedt, végül pedig belecsúszott a vízbe. A járőrök a sérültet átadták a mentőknek, akik kórházba szállították.

Nyitókép: Police.hu

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edico
2023. február 16. 10:27
Az egész éjszakát a fagyos időben vízben tölteni és ráadásul túlélni. Itt valami elírás lehet, de ha rendőr mentette meg, akkor köteles vagyok elhinni.
Ehetős Odó
2023. február 15. 19:37
Hálistennek csak a Tisza maradt holt.
ellenforradalmár
2023. február 15. 15:20
Ha jól értem akkor nem az ember halt meg, hanem a Tisza...
igen de nem
2023. február 15. 14:59
Itt mindenki rendőr, vagy volt rendőr-cigicsempész, úgyhogy ilyen szempontból nincsenek véletlenek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!