„Nincs szökésben Galambos Lajos!” – megszólalt a zenész testvére

2023. február 15. 14:39

Galambos István ugyanakkor azt is nyilatkozta: valójában fogalma sincs, hogy „Lajcsi éppen merre van”.

2023. február 15. 14:39
null

Miközben a sajtó szerdán égre földre kereste Galambos Lajost, a testvére egy pillanatig sem aggódott érte. Istvánnak ugyan fogalma sincs, Lajos merre járhat, de abban biztos, hogy esze ágában sincs elbújni az igazságszolgáltatás elől – olvasható a Bors cikkében. A portálon azt írják: 

Galambos Lajos szerda reggel nem vonult be a kecskeméti börtönbe, ahová hetekkel ezelőtt megkapta a behívóját,

hogy megkezdje a jogerősen rá kiszabott 3 év 6 hónapos börtönbüntetését. A lap szerint ezután szinte hajtóvadászat indult a trombitaművész ellen, még ha nem is a rendőrök, „csak” a médiamunkások igyekeztek őt elérni. Végül éppen a Bors szerkesztőségébe futott be egy hívás Lajcsi telefonjáról, de a zenész nem szólalt meg. Ellenben

hallani lehetett, ahogy köhögött, majd olyan hangok szűrődtek át az éteren, mintha egy CT, vagy MRI gép dolgozna épp.

„Ha Lajcsinak baja lenne, arról biztosan tudnék”

A Bors kora délután elérte Galambos Istvánt, aki elárulta, kedden még beszélt testvérével, a hétvégén pedig találkoztak is.

„Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy Lajcsi éppen merre van, mert ma még nem beszéltünk.  Én is csak annyit tudtam, hogy szerdán esedékes neki a bevonulás” – kezdte a trombitaművész öccse, majd így folytatta:

„Annyit biztosan állíthatok, hogy nincs szökésben, és megvan az oka annak, ha végül nem kellett bemennie a börtönbe. Ha Lajcsinak baja lenne, arról biztosan tudnék. Mondom, hétvégén találkoztunk és jól volt. Általában minden nap beszélünk telefonon – nyilatkozta a lapnak István, aki saját bevallása szerint csak nagyon ritkán beszélt testvérével a büntetőügyről, a börtönről pedig soha nem esett szó kettejük között.

Nyitókép: YouTube

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepita
2023. február 16. 08:35
Zenéjét nem ismerem ennek a "művésznek" de hogy xar jellemtelen ember volt örök életében az biztos .
kozmosz
2023. február 15. 23:09
Hogy ez mennyire hasonlít Sylvester Stallone-ra!
nuknuk
2023. február 15. 22:20
Ha börtönre ítélték, miért nincs börtönben?
Házam Hazája
2023. február 15. 20:32
" Nem sietek, csak lassan vezetek,..." Szól a zene Kecskemét felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!