„Kitörölheted!” – A Kétfarkúak szétosztottak 347 ezer tekercs kormányellenes vécépapírt

2023. január 06. 12:54

Az összefogott ellenzék által gyártatott reklámanyag 35 millió forintba került, legalábbis a kutyák szerint.

2023. január 06. 12:54
null

Szokatlan szóróanyagon orbánozott az ellenzék még a tavalyi választások előtt (amiről a Mandiner is beszámolt): vécépapírra nyomtattak különféle üzeneteket/idézeteket.

Ezeknek a tekercseknek lett most nem várt utóélete, ugyanis a Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelezte, hogy szétosztották őket. Az MKKP információi szerint a papiruszokat még az összefogott ellenzék holdudvara gyártatta a 2022-es kampányban, csak aztán sose használták fel őket. 

Az elfuserált akció 35 millió forintba került, legalábbis a kutyák szerint.

A papírokat online lehetett igényelni, de többszázezer tekercs megmaradt egy budapesti raktárban. „Így kerültünk a képbe. Egy magánszemély keresett meg minket, aki ekkor már hivatalosan is a cucc tulajdonosa volt. Habár ez a fajta budipapíros altesti humor távol áll a Kutyapárttól, azt tudtuk, hogy az iskolákban és a kórházakban évek óta hiánycikk a vécépapír, ezért mégis megpróbáltuk szétosztani” – írták a kutyák.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2023. január 07. 14:31
Idióták ezek a kétfarkú agyatlanok. Hát kidobtak az ablakon 35 millát arra, hogy a Fideszt reklámozzák! Gábor Zsazsa mondta egy-egy botránya után, hogy: Mindegy mit, csak rólam beszéljenek! És nagyon igaza volt. A budipapírok is az Orbánt meg a Mészárost beégetik a nép memóriájába, de a Kétfarkúakra holnap már senki sem emlékszik. És ezek a barmok még ezért fizettek is...
Nyilas Miksa
2023. január 07. 12:10
Már elfogyott sajnos, többet kellett volna gyártani.
Lajoss
2023. január 07. 10:58
Segítettek,kórházaknak,iskoláknak..miért baj ez?
Kivűlálló
2023. január 06. 23:50
Liszt meg cukor nincs hozzá...? Akkor nem is érdekel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!