Emlékszik még a katatüntetésen rendőröknek üvöltöző színésznőre? Na, most a ValóVilágban „játszik”

2022. november 25. 17:32

Ő VV11Kriszti!

2022. november 25. 17:32
null

Karnics Krisztina, akkoriban még az Éjjel-nappal Budapest nagybecsű sorozat „színésznője” még idén júliusban tüntetett a Kétfarkú Kutya Párt esti rendezvényén a katatörvény átalakítása ellen. Akkor így irtunk Karnicsról: „Az RTL Klub színésznője egy tüntetésen mezítláb, nyári ruhában, láthatóan bódult állapotban, visítva, káromkodva szidta a rendőröket, illetve köpködte is őket. A sorozat gyártója is reagált a kínos esetre.” (A gyártó elhatárolódással reagált egyébként).

Na, a „színésznő” most a ValóVilágban tűnt fel, VV11Kriszti néven.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ozdiszatir
2022. november 26. 20:47
Very magát a sok nemzeti gyökér...konzultácio volt telefonon, beszavazták! Csipi a szemeteket? Nektek fasszopok...? Nekem meg Farkas Florián, Völner, az összes megválasztott hazaárulo, megalkuvo, esküszegö.......minden, amit egy nép ellen el lehet követni, azt elkövetö cinikus parlamenti nemzetvesztő fideszes....
Aerion
2022. november 26. 18:13
Egy normális világban ilyen szennyműsorszolgáltatás nem lenne lehetséges. Ez társadalmi környezetszennyezés. Teljes mértékben egyenlő az utcai szemeteléssel, az erdőírtással, az afrikai éhezéssel, a gyógyszerészeti állatkísérletekkel, az elrabolt, vagy öntudatlan embereken végzett katonai kísérletekkel, és a többi, hasonló mocsokkal. Kéremszépen, nem Klimt és van Gogh műveit kell leönteni szarral, hanem ezeket. Beszántani és behinteni sóval. Ez a csatorna, amit képvisel, a vezetői, akik ezt finanszírozzák, de ezek a barmok is, akik önként szerepelnek a legaljában, a sátán fattyai. Nem éppen dédelgetett kedvencek. Csak fogyóeszközök a sátán tervének megvalósításában. A sátán hányadékai. Köpetek. Felköhögött szivárványszínű turha. A sátán legújabb kreálmánya. Zöld, sárga, vörös, fekete, kék és rózsaszín turha. Egyben.
Cisco
2022. november 26. 17:11
Ezt a férget ott helyben kellett volna agyonverni júliusban. .
Sabotage
2022. november 26. 12:00
Patkány mandíner szerkesztők, a szájerről nem mutogattatok képeket, meg a pedofil geciről, ti uszitó rohadékok!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!