Eurostat: az uniós tagállamok közül egyedül Magyarországon nem emelkedtek a villamosenergia- és gázárak

2022. november 02. 14:08

A rezsicsökkentés sikerét igazolja a szervezet.

2022. november 02. 14:08
null

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár közösségi oldalán tette közzé, hogy az unióban egyedül Magyarországon nem növekedtek a lakossági villamosenergia- és földgázárak. A politikus Facebook-oldalán megosztotta az uniós szervezet ábráit is, melyen összevetették tagállamokra levetítve 2022 első fél évének árait a tavalyi év azonos időszakával.

Az ábra azért is beszédes, mert az első fél évben már egyértelműen megmutatkozott a szankciós politika kudarca, csupán az intézkedések lebegtetésének hírére drágult az energia, a különféle csomagok bevezetését követően pedig egyértelműen kilőttek az árak, a kínálat pedig csökkent – fűzi hozzá a Magyar Nemzet.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal adatai szerint hazánkban tartósan alacsony szinten van és megfizethető a lakossági energia.

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2023. július 08. 13:57
Ide is szaladt az USA energiaügyi miniszter tárgyalni.
zakar zoltán béla
2022. november 02. 17:41
Orbán ott DolgoziK?
Jobboldali Magyar
2022. november 02. 17:13
1. Örüljünk annak, hogy Magyarországon élünk. Már a normális emberek! 2. Vannak ismerőseim Csehországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban mindenütt magasabbak az energia+árak! A bérezésük fizetésük mindenütt más és más. Mit is jelent ez a dolog? 3. Természetesen azt is tudjuk, hogy a bolsevikok a libernyákok ezt nem értik mert a fejükre estek! Sajnos. Mert ők csak karosszéki+huszárok vagy pedig csak kocsmai töltelékkel töltött lények! 4. Az igazság az, hogy dolgozni és építeni kell a hazát, hogy az utódaink büszke legyenek mi ránk és szabadon éljenek!
BőröndÖdön
2022. november 02. 17:13
Zoli,ekkora hülyeség,még tőled is szokatlan,ez az Orosz Barbi rossz hatása..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!