Kutyapárt: Megalakítjuk az árnyékellenzéket

2022. szeptember 17. 17:04

„Fölösleges, az ellenzék árnyéka önmagának” – reagált a bejelentésre Hont András.

2022. szeptember 17. 17:04
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy a DK Dobrev Klára vezetésével árnyékkormányt alakít. Az árnyékkormányfő hétfőn, egy sajtónyilvános eseményen nevezi meg árnyékminisztereit.

A jelek szerint nemcsak a Gyurcsány-párt aktivizálta magát:

Megalakítjuk az árnyékellenzéket

írja legfrissebb bejegyzésében a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Hont András hamar reagált is a posztra: „Fölösleges, az ellenzék árnyéka önmagának”.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI /Mohai Balázs

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. szeptember 18. 23:47
Az árnyékellenzék árnyékszéken ül, az árnyékban, egy ágyékban.
sarzal
2022. szeptember 18. 16:14
azért kiváncsi leszek arra a névsorra....néhány dékásszektás meg a kaltenbach-félék lesznek gondolom és hát a régi harcostársak a kutyák csak választásokon jönnek elő az árnyékból.....akkor is a baloldal mellé
vizike
2022. szeptember 18. 12:40
" Megalakítjuk az árnyékellenzéket " Hülye vagy fiam, küld be anyád!
ezüsthegy
2022. szeptember 18. 12:39
A Kétfarkú Rusnyapárt jeleskedik a hülyeségben, mert még mindíg nem fogták fel, hogy mi forog kockán Magyarországon. Lehet viccelődni mindenen, de ha majd az orbáni vicc rásül a fejükre / fejünkre /, kíváncsi vagyok kivel és mivel viccelődnek. Talán a saját farkukkal ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!