Megszólalt a jobbikos szexbotrány áldozata, V. Anita

2022. május 17. 12:31

A nő azt mondta: azon gondolkodik, szakember segítségét kéri a történtek feldolgozásában.

2022. május 17. 12:31
null

A Blikknek sikerült Szilágyi Györgyön keresztül elérnie telefonon élettársát, aki elsőként a lapnak beszélt röviden a pártrendezvényen történt események lelki következményeiről. 

„Megmondom őszintén, éppen tegnap beszéltünk arról, hogy talán érdemes lenne szakember segítségét kérnem, aki segít a trauma feldolgozásában. Ez pszichológusi segítséget jelentene, ezen még gondolkodom. A támadás feldolgozhatatlan számomra, ahogy az is, ami azóta történt, mert azóta is annyi igazságtalan bírálatot kapok, amiért felvállaltam a történteket, amit nagyon nehéz elviselnem. Épp ez az, amit szerettem volna elkerülni” – fogalmazott az áldozat, V. Anita.

„Azért is különösen jólesett, hogy kormánypárti képviselő hölgyek álltak ki mellettem, mert nem ugyanazon a politikai oldalon állunk. Azért csak a párton belül kértük a választásokig az elkövetőkkel szembeni következmény alkalmazását, mert nem akartam terhelni az összellenzék választási kampányát ezzel a súlyos üggyel, pedig az elkövetők bocsánatot sem voltak hajlandók tőlem kérni” – írta Anita. 

Kapcsolódó

Egy jobbikos majdnem megerőszakolta a párt alelnökének élettársát egy tavalyi pártrendezvényen

A Bors szerint a Jobbik megpróbálta eltussolni az ügyet, a párt közleményében azt írja, a Jobbik etikai és fegyelmi bizottsága azonnal megkezdte az eset kivizsgálását. Bővebben...

Nyitóképen: Jakab Péter és Szilágyi György. Fotó: Szilágyi György hivatalos Facebook-oldala 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. május 18. 07:52
Nem vagyok egy me too élharcos, de amit ezzel a nővel műveltek...legalja!!
Ákos70
2022. május 17. 15:38
Mindenki nyilatkozik az esetről hol szubjektíven, hol objektíven...vajon Gyüre Csaba mikor szólal meg? Elvégre ő mentette meg a nőt a súlyosabb bántalmazástól.
istvanpeter
2022. május 17. 15:29
Hitvány szemét egy társaság az már biztos.
Rocktoberi
2022. május 17. 14:49
Ez a Szilágyi egy szar alak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!