Bősz Anett gyermeket vár

2022. május 06. 15:12

„Éreztem, mennyi erőt ad a várandósság, mennyi erőt ad ahhoz, hogy egy jobb, igazságosabb, élhetőbb Magyarországért küzdjek” – írta a DK főpolgármester-helyettese.

2022. május 06. 15:12
null

Közösségi oldalán jelentette be a DK által támogatott Bősz Anett, hogy gyermeket vár. „A szívem alatt hordom a kisfiam, miközben nemcsak édesanyává, de főpolgármester-helyettessé is válok” – írta.

Már az első időszakban is éreztem, mennyi erőt ad a várandósság, mennyi erőt ad ahhoz, hogy egy jobb, igazságosabb, élhetőbb Magyarországért küzdjek, mert hogy itt fog élni a kisfiunk is”

– fogalmazott Bősz Anett, majd rámutatott, hogy most a főpolgármester-helyettesi, és az anyai szerepre is egyszerre készül. 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. május 09. 07:10
Gratulálunk! De nem is értjük ezt a túl bősz dógot. Hogy eshet teherbe egy ALAP-FEMINISTA liberális? AlighaneM "ORÁL-ON" KÖRÖSZTÜL BEKAPOTT FIGURA RÉVÉN..VAGY A FASZ' TUGGYA, TALÁN..A NŐI VÉCÉBE' VALAHOGY--MEGIJJESMI..JUT AZ ÁTLAGFEMINISTA KISEMBER ESZIBE.... DE ÖRÜLÜNK NEKI ÉS A LEGJOBBAKAT KIVÁNJUK A KISMAMÁNAK! P.S.: DE KI FOGJA A KISKUTYÁKAT SÉTÁLTATNI ÉRDLIGETEN--HA MÁN' ILLEN RANGON ALULIRA TECCETT VÁLLALKOZNI?
Autofocus
2022. május 08. 15:59
"Ne szülj rabot te szűz! Anya, ne szoptass csecsemőt!" :-D
Papalimapapa
2022. május 08. 13:34
Álmában meglephették. Mármint az apát...
Brandon the great Negro
2022. május 08. 11:54
Mi a hír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!