Ungár Péter az ellenzéknek: Ne csak a külső körülményeket hibáztassuk, ne legyünk önfelmentőek

2022. április 19. 11:20

„Az, hogy szerintünk Orbán Viktor rossz, sok embernek biztos elhozza a lelki békét, de sok pozitív hatása nincs” – fogalmazott az LMP politikusa az ellenzékkel kapcsolatban.

2022. április 19. 11:20
null

Ungár Péter az ATV Start vendége volt kedd reggel, amelyben arról kérdezték, milyen irányban fog haladni a választás után az ellenzék. A politikus úgy fogalmazott: „a szörnyű, letaglózó” eredmény után ő úgy érzi, abban tud részt venni, hogy „önkritikus legyen” az ellenzék, és „ne csak a külső körülményeket hibáztassuk, és ne legyünk önfelmentőek”.

„Nagyon sokan valamiért azt gondolják, hogy nem kell most gondolkodni, hanem elég cselekedni” – mondta Ungár, hozzátéve: 

Ugyanúgy elmondani, hogy szerintünk Orbán Viktor rossz, ez biztos nagyon sok embernek elhozza a lelki békét, de sok pozitív hatása nincs” 

– szögezte le. 

A műsorvezető idézte Donáth Annát, aki szerint a két év múlva esedékes EP-választáson megnézheti mindenki, mire van igénye a választóknak az ellenzéken belül. Ungár Péter erre azt felelte: ez egy technikai kérdés, azonban ő maga úgy véli, tartalmi probléma van. 

Nyitókép: atv.hu

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. április 19. 17:14
A gyermek, aki a milliomos héj alól néha kimászik és aratni akar? Nem nevetséges ez az egész? Az anyja miért nem pofozza fel?
Orange79
2022. április 19. 16:37
Amíg nem akad valaki aki következetes, szorgalmas munkával és hiteles politikai üzenetekkel fel nem épít egy normális ellenzéki erőt addig újabb és újabb vereségeket fognak elkönyvelni a jelenlegi figurákkal.
flesh ripper
2022. április 19. 13:59
Mindjárt meghatódom, cérnahangú ánuszzsonglőrke.
Voltkocsmáros
2022. április 19. 13:42
Azok a fránya "külső körülmények" mindig kifognak rajtatok.Magyarul: elmennek szavazni az emberek.Szörnyű állapot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!