Márki-Zay biztonsági őre: Te meg úgy nézel ki, mint egy fideszes majom! (Videó)

2022. február 11. 10:34

„Akkor mondtam, akkor nem volt” – válaszolt a baloldal miniszterelnök-jelöltje Bohár Dánielnek annak kapcsán, hogy régebben azt mondta, nincsen és nincs is szüksége biztonsági őrökre.

2022. február 11. 10:34
null

Márki-Zay Péter biztonsági őröket is alkalmaz. Bohár Dánielnek egy nyilatkozatban kifejtette, hogy „ez egy újítás, nézze meg itt vannak ezek a nagyon kedves emberek”, miután a riporter rákérdezett arra, hogy korábban azt mondta, hogy nincsen és nincs is szüksége biztonsági őrökre.

Az egyik biztonsági őrt sikerült megszólítania a riporternek:

Te meg úgy nézel ki, mint egy majom, fideszes majom”

– hangzott el a feltehetően rövid beszélgetés során.

Nyitókép: Bohár Dániel Facebook-oldala 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. február 13. 12:02
Márkizay biztos az ilyen Hubert-usz Tamásokra gondolt, amikor sértegette a vidékieket.
Sulammit
2022. február 13. 11:58
Jaj Danikám, hol Demszkáj, hol egy ilyen zsírdisznó Huber Tamás sértegetésein kell túltenned magad, aki volt olyan ostoba, hogy meghazudtolta a főnökét makizayt, hogy ő nem biztonsági őr, pedig márkizay úgy mutatta be a kopaszokat, többek között ezt a hájfejet is. https://www.vadhajtasok.hu/2022/02/10/igy-majmozza-a-fideszeseket-marki-zay-zsirosfeju-testore-video
syphax
2022. február 13. 11:28
EZ A VIGYORGÓ BALLIB-FASZ, MEG OLYAN FÉRFISZÉPSÉG, MINT RUDOLF VALENTINO--HA VALAKI A TAHÓ BALLIBÁK KÖZÜL MÉG TUDNÁ KI IS VOLT Ő!? KULÖNÖS TEKINTETTE A SZUPERMŰVELT MÁRKIZAJ-RA UGYE....AKI HALOMSZÁN FEJTI A KERESZTREJTVÉNYEKET BISZ GRAMMABOJ!
misi1962
2022. február 13. 08:25
madarat tolláról embert testőréről
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!