Rátóti Zoltán lehet az SZFE új rektora

2021. december 23. 17:10

A megadott határidőig egy pályázó jelentkezett a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektori pozíciójára kiírt pályázatra, Rátóti Zoltán személyében – közölte a Színház- és Filmművészetért Alapítvány.

2021. december 23. 17:10
null

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Szenátusa a megadott feltételeknek megfelelően meghallgatja a pályázót, értékeli a pályamunkáját, és javaslatot tesz a fenntartó Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriuma felé, mely testület 2022. január 18-ig hozza meg döntését.

Az SZFE teljes megújításának részeként jelentős technikai és infrastrukturális fejlesztések valósultak meg az elmúlt évben, aminek köszönhetően végre európai szintű körülmények között készülhetnek hallgatóink a pályájukra. A megújulás eredményeit az idei felvételi eljárásban mutatott sokszoros túljelentkezés is visszaigazolta. Az új rektor megválasztásával szimbolikusan is lezárul az intézmény modellváltásának folyamata – olvasható a Színház- és Filmművészeti Egyetem oldalán.

 Fotó: Nemzeti Színház/Eöri Szabó Zsolt

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. december 24. 09:01
A freeszfe két nagyonis figyelmeztető jelképe Sárosdi Lilla és (bocs) a szar és szemét amit hagytak maguk után a Vas utcában..
Ízisz
2021. december 24. 07:29
Igen... a Magyar Nemzetnek politikai baloldala nincs már!!! Helyette hazaáruló globalista ellenség van!!! BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!
Ninini
2021. december 23. 23:31
(Zokni fórumtársnak, miután sikerült nem válaszba írnom.) Nekem az nem mindegy, hogy ezt évente kidobálja-e a kormány, vagy az egyetemeknek meg kell tanulnia gazdálkodni az egyszer a kezükbe adott készségekkel. Az nem mindegy, hogy őskövület balosok ülnek harmincx évvel rendszerváltás után még mindig a magyar színészet nyakán és irgalmatlanul megölnének mindent, ami magyar. Hogy ellehetetlenítenek mindenkit, aki egy csöppet is nemzeti érzelmű. Na ettől én hányok. Szóval ne beszélj itt nekem zárt klikkről, meg ellenőrizetlen elköltésekről, amikor ez éppenséggel eddig ment így, és még eredményt sem kellett felmutatni.
KannibálTatárÚr
2021. december 23. 19:21
A rátóti legények, Libát loptak, szegények. Nem jól fogták a nyakát, a nyakát, Sej-haj a nyakát. Elgágintotta magát! A rátóti legények, Jaj, de nagyon szegények. Pénzért nyúl a zsebébe, zsebébe, Sej a zsebébe. Tökmag akad a kezébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!