Tízezer élelmiszercsomagot adományoz rászorulóknak a Mészáros Csoport

2021. december 08. 11:35

Az 50 millió forint összértékű csomagokat a cégcsoporthoz tartozó élelmiszeripari vállalatok termékeiből állították össze.

2021. december 08. 11:35
null

A múlt évhez hasonlóan, idén is tízezer élelmiszercsomagot adományoz rászorulóknak a Mészáros Csoport az adventi időszakban, a csomagokat ezúttal is a Magyar Vöröskereszt juttatja el a nélkülöző családoknak és az egyedülálló idős embereknek. Tóth Krisztina, a Mészáros Csoport kommunikációs igazgatója arról beszélt, hogy

az 50 millió forint összértékű csomagokat a cégcsoporthoz tartozó élelmiszeripari vállalatok termékeiből állították össze,

és azok összeállításában kizárólag a csoporthoz tartozó vállalatok dolgozói vettek részt.

Középpontban a gyermekek

Jelezte, hogy a csomagokban az alapvető élelmiszereken túl olyan termékek is helyet kaptak, amelyek ritkábban kerülhetnek a szegénységben élők asztalára, így többek között pulykahús, méz és csokoládé is részét képezi az adománynak.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a Mészáros Csoport karitatív akcióinak középpontjában elsősorban a gyermekek állnak, éppen ezért a karácsonyi adománycsomagok zöme is

többgyermekes családokhoz kerül, mellettük azonban mintegy ezer egyedülálló idős ember is részesül a támogatásból.

Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója köszönetét fejezte ki azért, hogy idén is szervezetük kapta e megtisztelő feladatot. Megjegyezte, óriási segítség számukra, hogy a csomagokat összeállítva kapják meg, mert ebben az időszakban sok adomány érkezik hozzájuk, ami sok feladatot jelent.

(MTI)

Fotók: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fideszes2022
2021. december 08. 17:48
Adjon úgy, a jobb kezével, hogy azt a bal ne lássa, aki telekürtöli a médiát azzal, hogy adományoz, az nem önzetlenül ad.
Esvány
2021. december 08. 17:22
Karácsony ablakon kidobott kampánypénzéből tíz ilyen akciót is lehetett volna szervezni.
Walhalla
2021. december 08. 12:37
Nem találom a cikket, hogy a Bige, Apró klán meg a többi vörösbáró mennyit és kinek ajándékozott.
Bonaparte
2021. december 08. 12:26
a mi cégünk is minden évben adományoz tartós élelmiszert, csokit illetve kollégák hozzák be a játékokat sokgyermekes családokon segítünk ha fehér ha cigány, a címeket a segélyszervezetek adják aki adni tud adjon, szerintem ez tök alap aki pedig ezen is kivetnivalót lát azt látogassa meg az omikron és karácsonyozzon a városmajorban (csak, hogy finom és nőies maradjak, mert egyébként...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!