Kötter: Nem, kedves Gundel Takács Gábor!

2021. december 29. 07:53

Az író a műsorvezető családdal kapcsolatos gondolataira reagált.

2021. december 29. 07:53
null

Ahogy megírtuk, a műsorvezető Gundel Takács Gábor kifejtette, hogy „nem egyértelmű” a család fogalma, valamint szerinte a kormány és az egyházak kisajátították ezt a fogalmat.

Erre az állításra reagált Kötter Tamás a Facebookon, azt hangsúlyozva, hogy a felfogás, hogy egy család egy apából és egy anyából áll, nem irányul senki ellen, mindössze arról szól, hogy a család hagyományos felfogását képviseli:

„Talán ez nem meglepő álláspont az egyházaktól, akik az Isteni tanítás szerint foglalnak állást és egy konzervatív kormánytól sem, amely örök elvek szerint kívánja berendezni az életünket. Halkan jegyzem meg, hogy a mindig konzervatív természet és tudomány is ezt az álláspontot támogatja – az már

szerintem nem kellene hallgatni rájuk és főleg nem kellene a fantazmagóriákat közjogiasítani.”

Nyitófotó: Földházi Árpád

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
general Ziaul Hakk
2021. december 30. 13:38
NINCS ISTEN !!! De orbán és szájer BAROMÁLLAT telefirkálta a síkhülye-suttyóság alaptörvényt "kereszténységgel" . Ez a mocskos balfaszRohadékság NEM "minden magyar" alaptörvénye , hanem csak az orbánközeli BŰNÖZŐKé !!!! Dögölj Meg TOLVAJorbán
reepcze
2021. december 30. 13:07
"kormány és az egyházak kisajátították ezt a (család) fogalmat" Egyre tűrhetetlenebb ez a világ. Bizonyos emberek pedig ragaszkodnak ahhoz, hogy a kocka nem azonos a négyzettel. Hát nem felháborító kirekesztés ez a síkidomokkal szemben?
istvanpeter
2021. december 30. 10:04
De a háttérhatalmi főkolomposok egyáltalán nem olyan hülyék, mint amilyennek látszanak, sőt nagyon is jól tudják, hogy az emberi társadalom szétverése és leuralása a családok elpusztításával kezdődik.
confitür
2021. december 30. 07:34
Gundel Takács is beállt az elmebetegek közé. Összenő ami összetartozik. A teljes elbutulást megtapasztaltuk már másik kvÍzmesternél is,valami Vágónak hÍvják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!