„100% Jézus” – dicsőítő karácsonyi koncert Böjte Csaba testvérrel és Janicsák Vecával december 21-én a Budapest Kongresszusi Központban

2021. december 12. 12:04

Az egyórás esemény kiemelt vendégei Janicsák Veca énekesnő, valamint Böjte Csaba testvér lesznek.

2021. december 12. 12:04
null

100% Jézus címmel szerveznek dicsőítő karácsonyi koncertet december 21-én, kedden 20 órakor a Budapest Kongresszusi Központban. Az esemény mindazoknak szól, akik az év végét, a karácsonyt megelőző időszakot jellemző rohanás közepette szeretnének kicsit megállni, feltöltődni, felkészülni az ünnepre.

A szervezők időt és teret biztosítanak az Istenhez kapcsolódásra, felekezeti hovatartozástól függetlenül. Várják mindazokat, akik már találkoztak Jézussal – és azokat is, akik még keresik őt.

Az egyórás esemény sztárvendége Janicsák Veca énekesnő lesz. Kortárs tánccal is kiegészített koncerttel készül a 100% Jézus zenekar. Jelen lesz az erdélyi Böjte Csaba testvér is, aki eddig nem hallott karácsonyi történetekkel készül, amelyek segítik a megtisztulást és a lelki felkészülést az új évre.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációhoz kattintson ide!

A rendezvényen való részvételhez védettségi igazolvány nem szükséges, maszk viselése azonban kötelező!

Az eseményhez kapcsolódó videót az alábbiakban tekintheti meg:

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JMoflicheque
2021. december 12. 13:53
J Vecával??? Lesz ószövetségi téma is???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!