Rosszindulatú daganattal műtötték Varga-Damm Andreát

2021. november 02. 15:59

A volt jobbikos politikus maga közölte, hogy túl van az operáción.

2021. november 02. 15:59
null

„Mielőtt valamely suttogó propaganda hozná nyilvánosságra, inkább magam tudatom azokkal a kedves emberekkel, akiket érdekel a sorsom, hogy rosszindulatú daganatot találtak a szervezetemben, amelyet ma reggel kioperáltak a nagyszerű orvosok. Jól vagyok, hamar talpra fogok állni, mert még nagyon sok feladatom van. Végtelen hálával tartozom a diagnózis felállításában részt vett orvosoknak és szakszemélyzetnek, valamint az operáló orvosoknak, asszisztenseknek és ápolóknak” – írta közösségi oldalán Varga-Damm Andrea.

A politikust tavaly nyáron zárták ki a Jobbikból. Varga-Damm ezek után Reformerek néven új mozgalmat indított. 

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. november 04. 03:37
Na és hányan van a reformerek? Újabb 1 személyes párt?
békalepcse
2021. november 03. 21:44
Hát nem tudom... Rosszindulatú daganatot diagnosztizálnának nálám, orvos lenne a legutolsó akiben bíznék. Maradnék a saját tudásomnál és azonnal zöldségdiéta, azt is csak természetesen savanyítva, semmi cukor, pont ezért a zöldségek is savanyítva, mert a bacik felzabálják a cukrokat előlem, meg a rák elől is. Aki nem tudná a rákos sejtek csak cukrokból tudnak a működésükhöz energiához jutni, zsírokból nem és éhen pusztulnak egy cukormentes diétától. A zsír sem mindegy milyen, mert ha túl sütötték akkor az önmagában rákkeltő!!! A zsírt olvasztjuk és nem sütjük! Üvegbe vagy zsírosbödönbe töltve a jól olvasztott zsír, ami hófehér és ha kiveszel belőle egy késhegynyit, akkor olyan hegyesen "szakad" de eltartható akár öt évig is. Nekem ennyi amit hozzá tudok fűzni és hogy mielőbbi gyógyulást minden rákosnak! De ha nem csak azbismerőseim gyógyulnak meg egy ilyen diétától, kérnék egy köszönömöt, annyit talán megérdemlek. Mielőtt bárki is bármiféle kuruzslással vádolna, mindez az orovosi utasítások betartása mellett, negátív következmények nélkül betartható! Senkit nem beszélnék le az orvosról, tartsa be a törvényeket mindenki és ha eltér tőle azt saját felelősségére tegye.
Katakomba
2021. november 03. 21:29
Dögölj meg
kertitörpe
2021. november 03. 20:55
Fideszes vagyok,de mielőbbi gyógyulást kívánok Önnek. Vigyázzon Magára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!