Fekete-Győr: Miközben az ellenzék a sorait rendezi, én készülök az apaságra

2021. november 07. 14:42

A volt pártelnök szerint, van, hogy ad egy pacsit a „gyerkőcnek”.

2021. november 07. 14:42
null

A Momentum volt elnöke megosztott egy képet magáról és kedveséről Ágiről, amint a fűben feküdve, mosollyal az arcukon várják a gyermekáldás édes terhét. A képez ezt fűzte hozzá Fekete-Győr András: „Miközben a Momentum új elnököt választ, az ellenzék pedig a sorait rendezi, én készülök az apaságra”. A posztban kifejtette, hogy neki a születendő lesz az első, míg párjának a második „gyerkőce”. Megosztotta még továbbá a nagyérdeművel, hogy „nagyon aktív a babánk, sokszor jelennek meg a kezecskéi és a lábacskái Ági hasán,

szóval van, hogy adunk egymásnak egy pacsit”.

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2021. november 08. 23:26
Na, végre egy jó hír. Őszintén sok boldogságot és főállású apaságot! ;)
Jason Bourne
2021. november 08. 15:27
Hagyományos családmodell? Az nem valami avas fasiszta izé? Azt hittem minimum egy néger sráccal meg egy kutyával él, de nem annyira trendi mégsem.
bandee
2021. november 08. 10:48
Fegyőrnek a pasija Hajnal Miki, elnökségi tag. Fegyőrnek nem áll fel egy nőre. Fegyőr buzi. Ez kamu sztori.
Sanyikám
2021. november 08. 07:51
Mi lesz majd a megszólítása a gyerkőcnek? Fijam? Jányom? Vagy csak egyszerűen, gyerek 1 ?! És hogyan szólíthat majd a gyerek titeket? Anya? Apa? Vagy....! Sima bőrű? Szőrös fejű?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!