Kovács Gábor meghackelné az Elkxrtukat

2021. október 22. 16:17

A producer azt javasolja, foglaljanak minél többen jegyeket az Elkxrtukra, de ne menjenek el rá. Nem sikerült a trollkodása.

2021. október 22. 16:17
null

Csütörtökön volt az Elkxrtuk premiervetítése a Corvin Mozinál, országszerte pedig több helyszínen is vetítik majd a filmet. Kovács Gábor, az Üvegtigris filmek producere Facebookon úgy fogalmazott,

Semmiképpen nem a magyar mozisok büszke napja a csütörtök, főleg nem a művész moziké”.

A filmproducer nehezményezte, hogy „ugyanazok a mozik adnak teret a közpénzből forgatott Elkxrtuk c. Fidesz-kampányfilmnek mint a Felségem története, Eltörölni Frankot, Toxikoma , Külön Falka, Természetes fény”. Kovács Gábor azt írta, „Itt valakik vagy eltévesztették a mozi kulturális/szórazkoztató szerepét vagy erős hányingerrel hoztak kényszerű döntést?!”

Bejegyzésében Kovács Gábor mindenkinek azt tanácsolta, foglaljanak le sok helyet, de ne menjenek el a vetítésre:

***

A hozzászólásokból kiderül, hogy nem mindenkinek sikerült a trollkodás: a képek alapján az egyik hozzászóló „sajnos” már megvett száz jegyet, mire Kovács Gábor producer konstatálta, hogy maga is elnézte: foglalás helyett jegyeket vásárolt a filmre. 

már megvett száz jegyet, mire Kovács Gábor producer konstatálta, hogy maga is elnézte: foglalás helyett jegyeket vásárolt a filmre. 

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Összesen 286 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyuszifül
2021. október 27. 12:08
ez a rossz kinézetű figura nem a bányarém-modell Pataki valakije?
Butterfly
2021. október 25. 22:40
TE GUSZTUSTALAN HÁJPACNI!!! 1. Mire vagy büszke? Arra az élvezhetetlen "Üvegtigris"-edre. Proliknak és sekélyes gondolkodásúaknak való, mint amilyen te is vagy. 2. Miért vagy ilyen határtalanul irigy? Azért, mert akkor sem tudnál az "Elkurtuk"-hoz közelítő színvonalú filmet produkálni, ha kétszer születnél, de persze az ilyenekből, mint amilyen te vagy, egy is megterhelően sok és hatalmas, már-már gyógyíthatatlan fekély a társadalom testén. 3. Azt kérdezed, hogy milyen pénzből született a film. Tisztességesből, egy tisztességes producer pénzéből, szemben veled, akinél jobb, ha nem tudjuk, hogy honnan harácsolta össze a szennyes filmjeihez. 4. Van még egy kérdésem. Tettél-e te valaha valami hasznosat ezért az országért. Nem, és már nem is fogsz, mert vén pöcs vagy már, de az talán még elvárható lenne tőled, hogy néha megmosd a csimbókos, zsíros és koszos hajad és úgy mutatkozz emberek előtt. Egyébként felfogsz te egyáltalán valamit Magyarország és a világ történéseiből?? Nem hiszem, viszont csordultig tele vagy rosszindulattal, aljassággal, pitiánerséggel és te is képes lennél bármikor eltaposni, szétverni és a szemét kilőni a normális gondolkodású és egészséges szellemiségű embertársaidnak, aztán pedig, mint aki jól végezte dolgát, összedörzsölnéd vaskos és ormótlan tenyeredet és vígan elszürcsölgetnél egy pohár bort, ....
Volo
2021. október 24. 22:03
Undorító egyed, undorító módszere, az undorító elvek híve!
Gyikó István
2021. október 24. 10:43
És ez az alak,a NER-kultúrpolitikája által pénzügyileg őt is jól,rendesen megtámogatott,de inkánn kitömött és ezáltal jól szárnyalniképes egykori fabulonoslány,a patakiágika férjeura! És,bár a hála az nem politikai kategória,nade!.... Kár volt,hogy az emiatt is!túlságosan őket is!ostorozó Szakács Árpinkat "önkéntes"-szilenciumvállalásra kény-szerítették! holvagy,oh'jó-nem István király-Szakács Árpád"néped" téged kíván....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!