Orbán Viktor: A nemzet aranya

2021. július 06. 15:53

Videót posztolt a miniszterelnök Magyarország aranytartalékáról.

2021. július 06. 15:53
null

A nemzet arany címmel posztolt videót Orbán Viktor miniszterelnök azt követően, hogy Matolcsy György jegybankelnök társaságában megtekintette az MNB által őrzött aranytartalékot. A kormányfő kiemelte az emberek számára, hogy sok arany van, mert ahhoz, hogy az embereknek legyen pénzük, egyrészt pénzre van szükség, valamint arra, hogy a pénznek legyen értéke. Hozzátette:

A pénz értékét pedig három dolog garantálja: az arany, a jegybank és a kormány.    

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2021. augusztus 12. 13:35
.
kaffogó hebrencs
2021. július 08. 11:40
Jó olvasni a libsik vergődését, ez a legbiztosabb jelzője annak, hogy jó az irány.
kambala
2021. július 07. 08:12
Akkor is posztolni fog amikor 1.300 usd lesz az arany árfolyama ?
Prominet
2021. július 07. 06:56
Bírom az ilyen Surányit idéző fanokat... Ha a tárolás pénzbe kerül, az értéke vagy árfolyama változó tehát kockázatos lehet tartani, és egyebek akkor... Az USA, Kína, Oroszország, Svájc meg mittudém' még ki miért vásárol és "tárol" jó drágán belőle? Veszélyes. Nem olvasták a könyvet? Jobb a dollár. Vagy a peso. Vagy bármi. Azt gondolom, van az a mennyiség amit fedezetkén, biztonsági tartalékként, úgymond "aranytartalékként" fel kell halmozni. Mint a háztartásoknak. Kell legyen tartalék. Mi lenne a jobb megoldás? Részvény portfólió? Nem hiszem. Talán műkincsek. De az megint más tészta... Arany mindig lesz a piacon. Mindig lesz kereslet. Az árfolyama változik, de örökre bezuhanni soha nem fog. Nem is szabad eladni. A fent említett néhány tudatlan ország sem teszi. Mi se tegyük. Ennek a 90+x tonna aranynak meg mindenki aki itt él, adózik és normálisan gondolkodik csak örülhet. Legalábbis én örülök. Csak így tovább. Aztáán, ha a sok majom megválasztja a baloldali összeomlást akkor jól eladjuk és veszünk rajta 30-40 éves zöld (színű!) villamosokat klíma nélkül és annak majd nem fogunk örülni. Úgy mint az "összecsort fontoknak" sem... és még mindig nem szakadt rá a "terép csecső"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!