Oktatóvideót címeztek Jakab Péternek, hogy kell viselkedni a melóssal

2021. július 10. 11:16

Gelencsér Attila, Kaposvár fideszes képviselője segített a Jobbik elnökének.

2021. július 10. 11:16
null

Gelencsér Attila, Kaposvár és térsége fideszes országgyűlési képviselője közösségi oldalára töltötte fel a felvételt, amelyen az látható, hogyan beszél egy melóssal, akit munkája közben zavarhatott a képviselő stábja:

Ugyanez a jelenet Jakab Péternél így nézett ki: 

Nyitókép: Máthé Zoltán – MTI

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. július 12. 05:52
Jákob jól mutatna az úthenger alatt. Gyurcsány meg a felesége használhatná könyvjelzőnek a Mein Kampf című érdekfeszítőben.
Dead
2021. július 11. 22:19
Elég szomorű hogy a Fidesznek ekkora színhára van ideje ahelyett, hogy az időt inkább a kormányzása tőltené. Nem nézné a magyarokat akik eltartják őket az adóból szinte por népnek. 13 éve kormányotok egy süllyedés szélén álló hajót. Ahol szegénység, diktatúra, robot és rabszolgamunka van annyi fizetségért amiből megélni kín. 13 év lopás, csalás, hazugság gyár ficsurok az urak Orbán s bandája. Nektek nem másokat kéne fikázni meg leoltani hanem magatokban nézni, mert ti vagytok e hajó kormányos nem a Jakab mester. A ti 13 évetek alatt lett egy albérlet 2011 Ben 45000ft most meg ugyanaz 140000ft elkéne gondolkodni fideszgecik! A saját házatok körül sepregetni kicsit, mert a házat igen ellepi a szar mint süllyedő hajót a jéghídeg víz. Le lesztek váltva ez már bíztos. Új kormány kell akinek van más célja mint a zsebek megtőmése.! Akiket érdeklik a magyarok! Akik minket képviselnek nem ő magukat meg a haverokat magángéppel meg jaghtal az Adrián a kamu vírus közepén. Fidesz te egy jó nagy füstölgő teliszart zacskó vagy!
Akrabu17
2021. július 11. 22:04
jakabnál undoritóbb féreg kevés van.
Emmersson
2021. július 11. 17:40
Vajon Jakabékra ki küldte rá a munkagépet? Ha közterületen forgatok - állok, létezem stb -, akkor simán belém tolat egy melós?! Mitől másabb ez, mintha a kapumon állnék ki? A paródia pedig öngól..inkább ciki, gagyi, saját maga paródiája :P Soha nem volt még Fideszes ilyen előzékeny! Inkább testőrök rángatnák ki a sofőrt és még eljárást is indítanának ellene!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!