Betörtek Kásler Miklóshoz

2021. május 04. 12:32

A rendőrök a Blikk értesülései szeirnt hét órán át helyszíneltek, arról azonban nem tudni, hogy mi tűnt el az EMMI miniszterének házából.

2021. május 04. 12:32
null

Betörtek Kásler Miklós emberi erőforrás miniszterhez, a rendőrök hét órán át helyszíneltek – értesült a Blikk.hu.

Még bosszankodtam is miatta, de nem mentem ki megnézni, mi az oka a hangzavarnak”mondta a 112press.hu kérdésre egy férfi aki néhány házzal arrébb lakik.

„Idegesen ugattak a kutyák, de nem sejtettem, mi az oka. Csak azután jöttünk rá, miután délután rendőrök érkeztek.

A házat egy férfi gondozza, minden nap itt van, szorgoskodik. Évekig nyugalom volt, azonban nemrégiben munkások érkeztek. Ha jól tudom, parkettáztak. Kicsit gyanús, hogy pont ezután törnek be a házba” – mondta egy asszony a 112.hu-nak. 

Az időpontot egy másik szomszéd is megerősítette

Kásler Miklós háza Sárvár egy csendes utcájában áll, a betörő pedig az ablakon juthatott be. A 112.hu szerint a környéken nemrégiben egy másik házba is megpróbáltak betörni, de azt egyelőre nem tudni, mi tűnt el, illetve mekkora a kár.

(112.hu)

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. május 05. 11:06
Szép kis ház egy csendes nyugodt környezetben. A lakóknak jobban oda kellene figyelniük egymásra. Ha olyan vadul ugattak a kutyák, akkor az már nem süniket, vagy süncsaládot jelent a kertekben csigákat keresni.
Bitrex®
2021. május 05. 10:16
Ki az a három nyomorult féreg, akinek tetszik ez a hír?
BartSimpson
2021. május 04. 20:25
Biztos a Hunyadi Legóra utaztak :-)
nick89
2021. május 04. 14:56
Már a holló a hollónak... sem érvényes????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!