50 millió kilóval hízott a magyar lakosság a járvány ideje alatt, ami brutális

2021. május 16. 16:45

Így is Európa legelhízottabb nemzete voltunk.

2021. május 16. 16:45
Dúró Dóra

„50 millió kilóval hízott a magyar lakosság a járvány ideje alatt nagyjából, ami brutális. Amikor a Fidesz és a balliberálisok is csak lezárásokat követeltek, a Mi Hazánkon kívül senki nem beszélt arról, hogy milyen egészségromboló hatásuk van ezeknek is, nem beszélve az elhalasztott egészségügyi beavatkozásokról vagy szűrővizsgálatokról. Ezért is hangoztatta kezdettől fogva a Mi Hazánk, hogy észszerűtlen a sportolási lehetőségeket ilyen mértékben szűkíteni, hiszen az elhízás még a koronavírusos megbetegedés lefolyását is súlyosbítja, nem beszélve az egyéb káros hatásairól, amit ki tudja, mennyi ideig fog nyögni a lakosság, az egészségügy és az államkassza. Így is Európa legelhízottabb nemzete voltunk, így kiszolgáltatottabb a lakosság egy ilyen járványnak is. Sokkal hasznosabb lett volna, ha megragadjuk az alkalmat, és az egészségtudatos életmód fontosságára hívjuk fel a lakosság figyelmét, aminek része a rendszeres mozgás is.”

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Herrence_Till
2021. május 17. 10:26
Ebből is látszik mennyire éhezik egy válság alatt a 4 millió nincstelen...
Igor Teo
2021. május 17. 09:40
Ez a nő már nem tudja mibe kössön bele, inkább a gyerekeivel foglalkozna .....
Gullwing
2021. május 17. 08:05
így van ez ha valaki az eszét a meltartójában hordja. Dórika hüje (j) vagy!
2021. május 17. 03:36
Szabó Tímea kettő. SZ T. szerint karácsony G. 650.000 négyzet kilométeryi területet fásított Pesten. D.D. szerint a meg sem született csecsemő is 5 kg- ot hízott. Képviselők, de számolni sem tudnak. Leéghetne képükről a bőr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!