Kásler Miklós: Először éreztem azt, hogy az orvosok megkönnyebbültek

2021. április 24. 15:45

Az emberi erőforrások minisztere Facebook-oldalán számolt be a sárvári és a szombathelyi kórházlátogatásáról.

2021. április 24. 15:45
null

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere közösségi oldalán számolt be kórházlatogatásairól. 

„Az utolsó néhány hétben számos magyarországi kórházat kerestem meg, hogy személyes benyomásokat szerezhessek a kórházak felszereltségéről, helytállásáról a járvánnyal kapcsolatban” – kezdte mondandóját a miniszter.

Kásler a sárvári Szent László Kórházban tapasztaltakkal folytatta: „Az itt dolgozók megítélése szerint a járvánnyal kapcsolatban minden felszerelés rendelkezésükre áll.

„Most először éreztem azt, hogy az orvosok és a nővérek megkönnyebbültek, és rendkívül bizakodók” – zárta bejegyzését Kásler Miklós.

Kép forrása: MTI / Máthé Zoltán

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teklapavle
2021. április 24. 17:49
"éreztem" "szégyellje magát aki szerint az eü túlterhelt" "aki betartja a tízparancsolatot, elkerüli a betegségek 80 százalékát"
aleb19
2021. április 24. 16:53
ennek a hazug illetekeselvtarsnak volt pofaja azt nyilatkozni a heten,hogy 2020-ban kevesebb magyar halt meg mint 2019-ben ilyen hulyek iranyitjak az orszagot
olajfa1
2021. április 24. 15:54
Megnyugtató hogy az orvosok "bizakodók". Továbbra is vigyázzunk magunkra, és egymásra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!