Egyre több bölcsődei hely jut egyre több gyerekre

2021. március 05. 09:56

Egy ábrán a férőhelyek és a beíratott gyermekek száma 2000 és 2020 között. Érdemes megfigyelni a 2010 előtti állapotokat.

2021. március 05. 09:56
null

A KSH adatai a bölcsődei férőhelyek és a beíratott gyermekek számát mutatják 2000 és 2020 között. 2013-től már több férőhely van, mint beíratott gyerek, miközben a gyerekek száma is egyre nőtt. Az ábráról leolvasható, hogy nagyjából 2010-ig katasztrófális volt a férőhelyek és a gyerekek aránya.

(MTI, Mandiner)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dr Justice
2021. március 05. 11:47
Ebből majd most azt hozzák majd ki, hogy nem a férőhelyek száma nőtt, hanem a gyerekek száma csökkent. HOPPÁ! Megbukott a patás gyerekvállalási és családpolitikája! Monnyonle! Ja ma péntek van és nem kedd...
Gullwing
2021. március 05. 11:37
Az adatok megint azt bízonyítják: 1. A ballibcsik ehez sem értenek, értettek. 2. Megint az Orbán rakta rendbe azt amit a ballibcsik nem voltak képesek.
bunko_jobbos
2021. március 05. 10:33
Abszolút szomorú hír. A nőknek a gyerekükkel kell foglalkozniuk, nem a termeléssel. s ki mondja ezt? A természet. Én csak felhívom a figyelmet a természet törvényeire. Ahol a reprodukció helyett termelésre használják a nőket, ott kipusztul a nép. Nem egy év alatt persze, hanem száz. És ha meggyengül valaki, akkor mindig jönnek a helyére valakik. AZ evolúcióban nincs üres hely. Olyan társadalmat építettünk (pontosabban beálltunk mögé), amely lejtőn van. Igen, egyre jobb oltásokat készít, egyre jobban védi a környezetet, de csak addig, amíg vannak emberei. Ezek már nem sokáig lesznek. És az ember sem darab. Egy pastu családban nevelkedett egyed nem tudja működtetni a német társadalmat. Ez ilyen egyszerű. tehát a társadalom nem német lesz, hanem pastu. A populációban (most szándékosan próbálok az állatvilágra utalni, mert ránk is a természet törvényei vonatkoznak, legfeljebb nem hisszük el) pedig a hímeknek kell megvédeni a falkát, amire a fehér hímek egyre kevéssé alkalmasak, eltűnt belőlük az agresszió. Nem baj, majd jönnek az erősebb hímek.
Berecskereki
2021. március 05. 10:17
,,Az ábráról leolvasható, hogy nagyjából 2010-ig katasztrófális volt a férőhelyek és a gyerekek aránya.,, Ott sem voltak. Nem értettek hozzá. Az elkúrással voltak elfoglalva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!