Szijjártó cáfolta a Népszava állításait

2021. február 17. 15:32

A külgazdasági és külügyminiszter rámutatott, hogy a lap állításával ellentétben a kínai vakcina dokumentációja már decemberben megérkezett.

2021. február 17. 15:32
null

A külgazdasági és külügyminisztert a Népszava által lehozott hírekről kérdezték, miszerint a beérkezett vakcinák dokumentációi hiányosak, így elfogadtatásuk kitolódhat. Szijjártó Péter válaszában kihangsúlyozta, hogy az említett dokumentumok már decemberben megérkeztek, így az említett vádak alaptalanok.

A kérdezők a külügyminiszter személyes preferenciái felől is érdeklődtek, mivel oltatná be magát.


– jegyezte meg Szijjártó Péter, majd hozzátette, hogy a magyar szakemberekre bízza a döntést, minden elfogadott vakcina megfelel neki.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silenceCZ
2021. március 18. 07:46
ki a moslék oldalon a Szíjjártó ? Mert azt tudjuk, hogy a moslék Orbánja Negrescu, Jákob, Dobreva esetleg KG, de kik a szakpolitikusok?
rókabácsi
2021. március 01. 16:22
azé me kinaiul van és ballibsik nem tudják elolvasni? attól még létezik!
Szőllőssy
2021. február 24. 21:49
Ha mégegyszer odajutok, hogy sérvműtétem lesz, lekérem a szike gyártási adatait, minőségi tanusítványát, rozsdásodási időtartamát savas és bázikus közegben, továbbá kopásálló rezenciáját. De damaszkuszi acélt soha nem fogadok el, kizárólag csak svédacélt. Ha nem teljesíti Orbán Viktor ezeket, akkor szakdjon ki inkább a belem az aszfaltra...
formaegy
2021. február 19. 07:32
T. Szijjártó Péter!!! Sokadik cáfolat már amire a kormány kényszerül!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mikor jutnak már el addig, hogy minden hazugság, álhír, uszítás, hergelés céllal tett kijelentőket feljelentik????????????????????????????????? A cáfolatokból tele a padlás!!!!!!!!!! Magasról szarnak a cáfolatokra! Már olyan szinten van minden hazugság, uszítás, hergelés, álhír megengedve a ballibes bandának, hogy az emberek ledöbbenve figyelik, hogy a hatóságok nem alkalmazzák a törvényt ellenük! Nem cáfolni kell, hanem a törvényt kellene végre alkalmazni! Gyalázat ami meg van engedve a ballibes bandának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!