Megtámadták a Nagycsaládosok Országos Egyesületének szerverét

2020. október 19. 10:44

Az egyesület egyéb civil szervezetekkel közösen állt ki amellett, hogy a gyermekeknek jogában áll olyan nevelésben részesülni, amelynek segítségével biológiailag meghatározott férfi vagy női identitásuk kialakulhat és kiteljesedhet.

2020. október 19. 10:44
null

Ahogy már megírtuk, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete nyilatkozatot tett közzé a gyermekek egészséges lelki fejlődésének védelméről. A szervertámadás miatt többek között ez az anyag sem volt elérhető az oldalon. Közben a szervert helyreállították, a NOE honlapja újra elérhető.

Ma hajnalban támadás érte a Nagycsaládosok Országos Egyesületének szerverét. Ezért a honlapon található anyagaink, köztük a gyermekek egészséges lelki fejlődésének védelmét szolgáló jelrendszer továbbfejlesztésének szükségességéről szóló nyilatkozatunk nem elérhető” – írták az egyesület Facebook-oldalán.

Kép forrása: Facebook

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1Szkeptikus
2020. október 22. 03:43
Hajrá nagycsaládosok egyesülete! Szívet melengető, vagy talán hasonló ahhoz mint amikor egy fuldokló friss levegőhöz jut, az ilyen,amikor tudomásomra jut, hogy vannak emberek, akik értelmes célokért küzdenek!
olajfa1
2020. október 19. 14:03
/dicsérjük meg/ A MARHA! /csodálkozzunk!/ EJ HA!!! Ezek a túlokosított libsik akik mindent tudnak és jó alaposan a "közvéleményt megkérdezték és leszondázták"... na ezek a libsik NEM ENGEDIK HOGY A GYEREKEK GYEREKEK MARADJANAK!!! Mindenki menjen a csudába, majd ők megnevelik a gyerekeket, és TERMÉSZETESEN A SZÜLŐKET IS!!! természetesen a szülők pénzén és adójából!... Hitler ilyen gyerekrablást nem engedélyezett volna!
Bobik
2020. október 19. 13:35
Ezek az lmbtqxyz-sek nem válogatnak. Senki és semmi nincs tőlük biztonságban. Se emberek, se állatok, még a kipufogók se. Még szervereket is abuzálnak. Kinek jó a degeneráltak generálása? Mit kell ezen értékelni, egyáltalán miért elfogadni? Miért nem lehet vállalni a különbséget a jó és a nem jó között?
urga
2020. október 19. 13:31
Csak hogy lássuk, hova vezet az lmbtq propaganda, ha esetleg valaki még mindig nem lenne tisztában azzal, hogy miről van szó (részlet az -Anyának lenni Kanadában- című könyvből): -------- " (Ákos) Az új iskolában talált magának egy jó barátot, Jordant. Legjobb barátok lettek. Jordan édesapja olasz volt, anyukája született kanadai. Az iskolaév elején osztályuk elment hegyet mászni. Jordan és Ákos nagyon izgultak a hegymászás miatt. Erről beszélgettek nálunk, és hogy biztassam és bátorítsam őket, azt találtam mondani, hogy ne féljetek, ügyes, erős fiúk vagytok, fog menni a hegymászás! Erre Jordan felém fordult, és mélységes meggyőződéssel azt mondta: - Mindenki lánynak születik, és én még nem döntöttem el, hogy lány maradok-e, vagy fiú leszek! A döbbenettől kikerekedtek a szemeim, nem tudtam szóhoz jutni. Bementem a konyhába, tettem-vettem, és próbáltam napirendre térni a hallottak fölött. Estefelé megjöttek Jordan szülei. Mivel jó idő volt, még kicsit kiültünk a házunk mögötti teraszra beszélgetni. Beszélgetés közben megemlítettem, hogy Jordan mit mondott. Az apa, aki még Olaszországban született és ott gyerekeskedett, elsápadt a hallottakon. De Ruth, az anyuka nem volt meglepve, sőt, ráerősített a dolgokra: - Igen, én is így tanultam az iskolában, és ezt tanítom Jordannek is, hogy ő majd eldönti, hogy mi lesz. - És ha Jordan úgy dönt, hogy -lány- marad, akkor hogy fog gyereket szülni? - kérdeztem Ruthtól. - Manapság már azt is lehet, ezért úgy magyaráztam neki, hogy a gyerekek a popón keresztül születnek meg, hogy ne érezze, hogy ő erre nem lenne képes. Mikor ezt az apa meghallotta, szinte felugrott a székéről, és nagyon mérgesen visszakérdezett: - Ruth! Te tényleg azt mondtad neki, hogy a gyerekek a popón keresztül születnek?! Láthatóan az apát nagyon felkavarták a hallottak, nem akart hinni a fülének. Csak azért tartóztatta magát, mert mi is ott ültünk az asztalnál. - Igen, azt. Vagy, hogy császárvágással. - jött a válasz a feleségtől. ... Ruth a kanadai iskolarendszer "terméke" ... ------ Sürgősen törvényt kell hozni a gyerekek védelméért, hogy az lmbtq propaganda a közelükbe se mehessen!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!