Novák: Minden idők legnagyobb otthonteremtési programjára készülök

2020. szeptember 18. 13:07

Az erről szóló javaslatot rövidesen a kormány elé terjeszti.

2020. szeptember 18. 13:07

Novák Katalin az Országgyűlés népjóléti bizottságának ülésén arról beszélt, hogy minden idők legnagyobb otthonteremtési programjára készül, az erről szóló javaslatot pedig rövidesen a kormány elé terjeszti.

A családokért felelős tárca nélküli miniszterjelölt kinevezés előtti meghallgatásán azt mondta, hogy egy második családvédelmi akcióterv folytatását is tervezik.

A családokért felelős tárca nélküli miniszterjelölt meghallgatásán közölte azt is, Zsigó Róbert (Fidesz) lesz a parlamenti államtitkára.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ugorka
2020. szeptember 18. 20:48
Ettől tartottam. Az utóbbi években (részben az ilyen-olyan támogatások miatt) az egekbe nőttek a lakásárak, a családommal meg nem tudunk nagyobba költözni, hiába gyűjtöttünk össze egy csomó pénzt, a lakások még jobban drágultak. Persze várjuk meg a konkrétumokat.
Vallasz Vilmos
2020. szeptember 18. 15:40
Még több XXI. századi lakótelep építés? Sok zöld terület nem fog maradni. De hát ez miért is érdekelné, az ő gyerekei biztosan tudnak a friss levegőn játszani.
tibmb
2020. szeptember 18. 15:14
A kutyák már megint ugatnak, de a karaván továbbra is HALAD! Csak így tovább! :9
Sulammit
2020. szeptember 18. 14:10
Zsigó Róbert is jó választás, hiszen van két mozgássérült gyereke, jól tudja milyen segítségre van még szüksége az eddigieken túl is a családoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!