Videón a rendőrség által lekapcsolt enyingiek

2020. augusztus 15. 21:28

Kerékkulccsal, vasvillával, kihegyezett farudakkal támadtak.

2020. augusztus 15. 21:28
null

A rendőrség videót tett közzé azoknak az enyingi férfiaknak az elfogásáról, akik részt vettek az egy ember halálát okozó érdi tömegverekedésben. 

Péntek hajnalban Enyingen és Siófokon a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködésével fogták el a 21 éves enyingi B. Krisztofert és a 35 éves siófoki R. Istvánt. Pár órával később, a rendőrök Székesfehérváron elfogták a 28 éves enyingi F. Andrást is. 

Egyikük egy kerékkulccsal leütötte a másik család egyik tagját, majd elvette tőle a vasvillát, és azzal kezdett el szurkálni. A másik két elfogott férfi egy-egy kihegyezett farúddal támadta meg az ellenkező érdekkörbe tartozó család tagjait.

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2020. augusztus 16. 12:21
Enyingen a cigánytöbbség a FIDESZt eredményezte,azóta egyre veszélyesebb a környék...
formaegy
2020. augusztus 16. 10:40
Szerencsétlen cigány csont-bőr. Már csak hálni jár bele a lélek. Teljesen össze van esve. Milyen érdekes, hogy ezek a tanulni, dolgozni nem akaró cigányok mind legalább -120kg-ot nyomnak, van házuk, tudják fizetni a számlákat, okos telefon, a ruhatáruk is feltöltve.....és még vasvillájuk is van.)))) Jó az ügyvédjük. Igaz Magyar György? Pfffff! Komolyan gyalázat.
repulok
2020. augusztus 16. 09:46
Én is enyingi cigány akarok lenni. Hol lehet jelentkezni?
Bulvár Viktor
2020. augusztus 16. 08:42
Mi a probléma? 2 hét alatt rendett tettem! Éljen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!