Gyurcsány kommentben válaszolt Fekete-Győr őszödi posztjára

2020. augusztus 07. 17:49

Bejegyzésében a Momentum elnöke bírálta a Demokratikus Koalíciót, Gyurcsánynak is odaszúrt.

2020. augusztus 07. 17:49
null

Fekete-Győr András délelőtt Balatonőszödről jelentkezett be a Facebookra. Bejegyzésében a gödi ellenzéki konfliktus kapcsán erősen bírálta a Demokratikus Koalíciót. Gyurcsány Ferencnek is odaszúrt egyet.

A bejegyzés alá maga Gyurcsány is kommentelt. A DK elnöke a következőt írta:

„András,
ha már itt vagy a környéken, akkor gyere be Kötcsére, igyunk meg egy kávét. Estére meg hamburgert sütök. Szerintem könnyebb lesz így:)”

Fekete Győr András sem volt rest, válaszolt a szíves invitálásra:

„Gyurcsány Ferenc, most már Balatongyörökön vagyok a bringával, megyek tovább Szigliget felé, és gyűjtöm az aláírásokat a szabadstrandokért. Miért nem találkozunk félúton?! Javasolok egy holnapi időpontot: 16 órakor találkozzunk a tihanyi mólónál!”

Egyelőre nem tudni, létrejön-e a találkozó, új fejlemények esetén frissítjük cikkünket.

Frissítés: a találkozó létrejött, az erről szóló beszámolónkat itt tekintheti meg.

Mint ismeretes, Göd kapcsán egymásnak feszült a DK és a Momentum. Július végén megírtuk, hogy a DK-LMP-Jobbik koalíció a Fidesz támogatásával felfüggesztette Göd momentumos polgármesterét. Az erről szóló javaslatot az LMP, a DK és a Jobbik képviselői terjesztették be július közepén, miután szélsőségesen megromlott a viszony a Fideszt ősszel leváltó koalícióban. Az akkori előterjesztés részeként fegyelmi vizsgálatot is indítottak Balogh Csabával szemben, amivel a polgármester eddigi intézkedéseit vizsgálják.

A Demokratikus Koalíció a héten azzal vádolta meg Balogh Csabát, hogy fideszesre akarta cserélni a város LMP-s és DK-s alpolgármestereit. Erről hangfelvételt is nyilvánosságra hozott. A Momentum állítása szerint a hangfelvétel manipulált, Balogh Csaba pedig nem akarta fideszesre cserélni a jelenlegi alpolgármestereket. Az ügy időközben országos politikai konfliktussá fejlődött a két párt között, a DK és a Momentum vezető politikusai is egymásnak estek.

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rideg Planeta
2020. augusztus 08. 19:08
KÉT BOHÓC
toef36
2020. augusztus 08. 18:27
Két - kettő - HATALOMÉHES figurácska - a Balatonnál...
mucsay
2020. augusztus 08. 18:08
jajj de fiatalosssak
sagirdilsiz
2020. augusztus 08. 16:14
Már 16 óra elmúlt, mizu a mólón? Vizespólóverseny?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!