Kitüntették Liszkay Gábort

2020. augusztus 19. 20:37

A Magyar Érdemrend középkeresztjét kapta meg a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) alapítója.

2020. augusztus 19. 20:37
null

A miniszterelnök előterjesztésére a köztársasági elnök átadta a Kossuth- és Széchenyi-díjakat, valamint egyéb kitüntetéseket – írja a Magyar Nemzet.

Áder János ünnepi beszédében kiemelte, hogy ebben az évben is olyan életműveket, teljesítményeket, pályafutásokat díjaztak, amelyeken „megáll a világ szeme”.

Liszkay Gábort, a Magyar Nemzet korábbi főszerkesztőjét, a Mediaworks volt elnök-vezérigazgatóját és a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) alapítóját a Magyar Érdemrend középkeresztjével (polgári tagozat) tüntette ki Áder János. Az elismerést a keresztény, nemzeti, polgári értékrendet képviselő hazai sajtóorgánumok kialakításában és vezetésében vállalt kiemelkedő szerepe miatt érdemelte ki Liszkay Gábor, aki idén áprilisban vonult vissza a Mediaworks elnök-vezérigazgatói tisztségéből.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. augusztus 21. 09:42
A Bájer Zsozsó után semmin sem csodálkozom....
Pelso j.
2020. augusztus 20. 10:01
Pártszolgálatért Magyar Érdemrend középkeresztet? Az ünnep megalázása.
darázs
2020. augusztus 20. 07:59
látom kiütött a sárga irigység a balmédia lakájain
holder
2020. augusztus 20. 00:42
Gyalázat. A Magyar Széchenyi Kossuth Erdemrend Lovagkeresztjét érdemelte volna !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!