Dull Szabolcs a székely aláírásgyűjtésről: „Nem élünk ezzel”

2020. július 29. 21:57

Egészen abszurd összeesküvés-elméletek is születtek az indexesek ügyéről.

2020. július 29. 21:57
null

Mint ismert, újraindult az Írdalá.hu kampánya, melyről a teljes magyar médiapaletta pártállástól függetlenül beszámolt, kivéve az Indexet. A portál az elmúlt hetekben sorozatos botrányaival került a figyelem középpontjába. Pesty László, a kezdeményezés kampányfőnöke a HírTV Magyarország élőben című műsorában elmondta: amikor újraindították a kampányt, az egész magyar sajtó partner volt, kivéve Dull Szabolcsot, az Index nemrég kirúgott főszerkesztőjét, aki azt üzente: „Hello, nem élünk ezzel”.

A székely lobbit, vagy, ahogy az ellenlobbisták nevezik, a „székely maffiát” most egyes körökben azzal vádolják: ők távolították el az Index vezetőjét, mert így akartak bosszút állni, amiért keresztbe feküdt a kisebbségi kezdeményezésnek.

„Kb 10 nappal ezelőtt, szombatra virradó éjszaka Brüsszeltől a székely petíció megkapta a hosszabbítást és újra megnyíltak a luxemburgi szerverek, újra kezdtük az aláírást és a sajtófőnököm és a vezető lobbistáim is, jómagam is felkerestük az egész magyar sajtót és nagyon nagy sikerünk volt. Annyira megélte Magyarország ezt a nemzeti összefogást tavasszal, amikor ezt a bizonyos egy millió aláírást letettük az asztalra, hogy jobbról és balról a liberálisok, a balosok, a nemzetiek, a függetlenek egyöntetűen mindenki megírta a sztorit, hogy nekünk kampánykezdetünk van. Az Index nem. A Dull Szabi ráadásul egy nagyon pimasz üzenetet küldött vissza” – fogalmazott Pesty László.

A teljes beszélgetést itt megtekintheti.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bukik a Zorbán
2020. július 30. 09:46
Megint hülyeség.... Tiltakoznak, hogy nem a székely lobbi rúgatta ki a Dullt az alávaló húzásáért. Miért??? Igenis, nem direktben de sejtelmes módon erősíteni kellett volna a sztorit, hogy a székely lobbi rúgatta ki. Hadd érezzék a bolsevista felforgatók, hogy azért nem mindenki pártolja alávaló ámokfutásukat, rá is lehet fizetni... (Még ha nem is így van: itt teljesen büntetlenül ámokfuthatnak.)
makám
2020. július 30. 07:34
"Dull Szabolcs a székely aláírásgyűjtésről: Nem élünk ezzel" legalább egyszer az életben őszinte volt.
Nagy Pál
2020. július 30. 02:04
" ...a sajtófőnököm és a vezető lobbistáim... " - hogy oda ne rohanjak! Már Pesty is nemzeti intézmény lett? Esetleg helyettes államtitkár? Mert, hogy mindezt közpénzből teszi az világos...
Eudocimus Ruber
2020. július 30. 00:41
Szevasztok! Tetszettek volna forradalmat csinálni! Most már mindegy Tik vagytok parasztok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!