Webáruházat indítottak a Tokaji borvidék szereplői

2020. június 25. 12:42

A projekt egy régi álom megvalósulása, melyet egy lelkes, fiatal csapat hozott létre – írja a TokajiMyLove.com.

2020. június 25. 12:42

A cél, hogy Tokaj legjava, prémium kategóriás termékei egy helyen legyenek elérhetőek. A történelmi borvidék kiváló borai, helyi, kézműves finomságok (lekvárok, szörpök, mézek, édességek, pékáru, kávé), különleges, hegyaljai termelőktől egyedileg összeállított csomagok, színvonalas szállások és színes programok mind megtalálhatóak a www.tokajimylove.com oldalon. Bátran nevezhetjük ezt a kezdeményezést példaértékű összefogásnak, hiszen kizárólag helyi borászok, termelők és szolgáltatók minőségi, hazai termékek széles palettáját kínálják egy igényes, színvonalas webáruházban.

A Tokaji borvidék szerelmesei – vagy leendő rajongói – ezen a felületen keresztül betekintést nyerhetnek a hegyaljai életbe, a blogon pedig rendszeresen beszámolnak a régiót érintő legfontosabb eseményekről, illetve színes programokról. Ezen kívül a települések történetéről és fontosabb nevezetességeiről, mesés dűlőkről, történelmi örökségekről, értékes terroirról is olvashatnak az oldal látogatói.Az online tér mellett rendhagyó offline aktivitással is készülnek a projekt megálmodói. A tervek között szerepel ugyanis több olyan delikátesz kialakítása, ahol a webáruházban szereplő termékeket megkóstolhatják és meg is vásárolhatják. A leendő központok stílusos, modern köntösben, viszont igazi hegyaljai életérzéssel megtöltve várják majd a látogatókat.

Továbbá amint a körülmények engedik, a honlapon hamarosan arra is lesz lehetőség, hogy személyre szabott borkóstolásra jelentkezzünk és magas színvonalú szállást is foglaljunk többféle ár kategóriában. A koronavírus okozta nehéz helyzetben különösen nagy szerepe van a prémium, tradicionális hazai termékeket és szolgáltatásokat összegyűjtő kezdeményezésnek, hiszen ez egy regionális szintű együttműködés, igazi összefogás a Tokaji borvidék értékeinek méltó reprezentálása érdekében – írja a TokajiMyLove.hu.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Winelover5
2020. június 26. 16:11
Szuper, a legtöbb kedvencem szerepel a kínálatban! Máris imádom.
morningcoffee
2020. június 26. 07:03
Kedves Kawasaki, ilyen hosszú komment alatt nyugodtan telefonálhatott volna, szeretettel várjuk a hívását. :) Kínálatunk fókuszában természetesen továbbra is a Tokaji borok vannak, viszont Tokaj-Hegyalja kulináris kínálata sokkal több felfedezni valót rejteget. Célunk az, hogy felhívjuk a figyelmet a Tokaj-Hegyalján termelt és készített finomságok sokszínűségére, változatosságára, és megpróbáljuk eloszlatni a gyakran tapasztalt negatív sztereotípiákat a régiónkkal kapcsolatban. Az ország egyik legjobb kávépörkölő manufaktúrája Tokaj városában működik, érdemes kipróbálni a termékeiket. Prémium delikát bolt lévén, szerintünk elfér a több mint 200 fajta termék mellett a helyi pörkölésű kávé, és a helyben készített kézműves csokoládé is a kínálatban. Sajnos ahogy kávé sem, így kakaó bab sem terem Magyarországon, ezért felhívom a figyelmét arra, hogy a kézműves csokoládék alapanyaga sem Tokaj-hegyalja lankáin termett (a méltán híres svájci vagy belga finomságok esetében szintén import alapanyagból dolgoznak), a magas szakmai felkészültséget igénylő feldolgozásuk viszont már helyben történik. Ezúton is köszönjük, hogy hozzászólásával segítette munkánkat, remélem az általunk megosztott információk birtokában hamarosan a kínálatunkból főzött reggeli kávéját kortyolgatva mosolygósan tudja indítani a napját. :)
viewty
2020. június 25. 15:23
A cikkhez csatolt fotó Tokaj-Hegyalja egyik legszebb pontján, a Szent Tamás dűlő tetején készült. Ezen a képen sok nem látszik belőle, szóval mindenki sétáljon fel, ha arra jár, és meglátja majd, hogy nem hazudtam. :)
peter.jordanson
2020. június 25. 13:39
tokajimylove Háttérhatalmi angolszász globalo-kultúraimport, posztmodern öntettel, hazaárulás! Mérnembeszélnek magyarul. Magyarország a magyaroké! A tokaji kávé is valamilyen őshonos hungarikum lehet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!