Máris lemondott az Index vezérigazgatója, Ződi Zsolt

2020. június 30. 10:30

Vezérigazgató nélkül működnek tovább – közölte a lap.

2020. június 30. 10:30

Vezérigazgató nélkül működik tovább június 30-tól az Index.hu Zrt., miután lemondott kedden a múlt szerdán kinevezett vezérigazgató, Ződi Zsolt. A szerkesztőség ugyanakkor értesült a hírről, amikor Bodolai László, az Index.hu Zrt.-t tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány (MFA) kuratóriumi elnöke közleményt küldött a sajtó többi képviselőjének is.

A Bodolai László által küldött közlemény a következő: „Vezérigazgatói tisztségemről lemondok, de továbbra is hű olvasója maradok az Indexnek, melynek független tartalmait napi szinten fogom követni. Döntésem oka egyszerű: miután megismertem a cég pénzügyi helyzetét, arra jutottam, hogy egy ekkora szervezetre vonatkozó változtatások véghez vitele túl nagy feladat számomra. Sajnálom, ha esetleg Bodolai László barátomat ezzel most nehéz helyzetbe hoztam” – mondta Ződi, aki Pusztay Andrást váltotta pozícióban – írta meg az Index.hu.

Vezérigazgató nélkül, de továbbra is zavartalanul működik az Index. Sajnálom, hogy Zsolt barátom felmondott, de azt azért köszönöm neki, hogy még az elején jelezte, hogy nem tudja ellátni a tisztséggel járó kötelezettségeket. Az Index.hu Zrt pénzügyi helyzetét illetően azt tudom mondani, hogy igyekszünk minél hamarabb tartós megoldást találni a fennálló cash-flow problémára, ugyanakkor szeretném megjegyezni azt is, hogy ez nincs hatással az Index napi szintű működésére, a lap független tartalomgyártására” – írta Bodolai.

(kép forrása: Index.hu)

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Szilvi
2020. július 24. 14:40
Ilyen bevétel és profit zuhanást nem lehet túlélni!!! Fel kell számolni az ilyen céget és a területét be kell vetni fűmaggal.
hátakkor
2020. június 30. 18:48
a hírdetésszerző Indamedia Sales príma anyagi helyzetben van, persze nem csak az Indexnek dolgozik. A cég évek óta 3,4-3,9 milliárdos árbevétel mellett évi 327-585 millió forintos profitokat csinál. 2019 végén 821 millió forint pénzeszköze volt. Mindez harmadannyi munkavállalóval, mint a közel százfős Index.
puszika
2020. június 30. 17:15
Friss hír!! Bezár a bazár!! AZ INDEX CSŐDBE NAVIGÁLTA MAGÁT!!!! KATTT!
hátakkor
2020. június 30. 15:06
Tehát a firkászok úgy képzelik a fgtlenséget, hogy mindenki azt csinál amit akar, beszámláz szépen és vki meg fizeti ezt. Hobbyból. Számosan vágyhatnának ilyen melóra, csak nem írják meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!