Megszületett a döntés az iskolák és óvodák újranyitása kapcsán

2020. május 20. 17:49

Fokozatosan nyitnak az óvodák, a tanév végéig marad a digitális munkarend.

2020. május 20. 17:49

Maruzsa Zoltán közoktatásért felelős államtitkár a kormány Facebook-oldalán jelentette be az óvodák és iskolák újranyitásáról született döntést. Az államtitkár elmondta: a járványveszély mértékének csökkenése tette lehetővé, hogy az óvodák és bölcsődék vidéken május 25-től, a fővárosban pedig június 2-ától visszatérhessenek a normál működési rendhez.

A digitális oktatás jól működik, ezért az a tanév végéig érvényben marad – tette hozzá Maruzsa Zoltán.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JMoflicheque
2020. május 21. 10:49
A digitális oktatás azért működik jól, mert fölülről nem nyúltatok bele. Nem adtatok hülyébbnél idiótább tanácsokat!
kamu
2020. május 21. 08:59
A helyzet majdnem teljesen valtozatlan, ami szuper hir. Kicsit tavolabb kerultunk a dobogotol, de a szloveneken kivul ennek majdnem mindenki orulhet. Budapesten nem halt meg senki tegnap a virusban, ami nyilvan nem lesz mindig igy. (halottak szama)(1 millio)/lakossag Magyarorszag: 49 Ausztria: 70 Szlovakia: 5 Ukrajna: 13 Romania: 60 Szerbia: 27 Horvatorszag: 23 Szlovenia: 51 Csehorszag: 28 Lengyelorszag: 25
Viro manĝi
2020. május 21. 07:42
A tegnapi Magyar Közlönyben nem igazán az van, amiről beszél. Az iskolákról egy szó sincs, a gyerektáborok viszont - amiről itt azt mondja, hogy jövö heti döntés - benne vannak, hogy engedélyezik jún. 16-tól ottalvósra. Maruzsa úr elaludt a kormányülés felénél?
Illieral
2020. május 21. 07:22
A kormány járványűgyi intézkedési egy két botlástól eltekintve kivállóak voltak ez nem vitás. De ez a kinyitom, meg nem is nyitom ki. Meg magaa digitális tanrend, egyik iskolában jól sikerült másikaban semmi, szóval ezen lenne mit csinszolni. És tapasztalatból beszélek, legalább 6 emberrel beszéltem, akiknek különböző iskolákba jár a gyerköce, 1 helyen közel tökéletes a dolog, a többi meg nagyon döcögös. Nem igen volt semmi központi irányza, ráhagyták az egészet a tanárokra, az ügyesek megoldották, de van ahol nem sikerült. Pont ezért várnánk mi az újranyítást, hogy legyen végre rendes oktatás, de most lesz is nyítás meg nem is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!