Budapest hőseinek mond köszönetet a Fővárosi Önkormányzat

2020. május 19. 09:40

A kampány célja, hogy kifejezze a város háláját a hétköznapi hősök felé.

2020. május 19. 09:40

Budapest hősei címmel indított kampányt a Fővárosi Önkormányzat. A város azoknak mond köszönetet, akik olyan létfontosságú munkákat végeztek a kijárási korlátozások alatt is, amely a város működését, lakóinak ellátását biztosítja.

Az online és közterületen futó kampány szereplői az egészségügyben, a közlekedésben, a szociális szférában és a közterület fenntartásban állnak helyt nap, mint nap. A hirdetéseken mások mellett háziorvos, busz- és villamosvezető, szociális gondozó és hulladékrakodó is szerepel. A kampány célja, hogy kifejezze a város háláját a hétköznapi hősök felé, egyben felhívja a budapesti közösség figyelmét ezeknek a szakmáknak a megbecsülésére.

A plakátok a Budapest Városháza Facebook oldalán, és a BKK plakátfelületein és járművein láthatók. A Fővárosi Önkormányzat hasonló témában egy filmet is készített, amely itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=aKs_nJBwaTM&t=6s

 (MTI-OS)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pedrobike
2020. május 19. 15:53
Karácsonyra karácsonyt.. bazdmeg anyád te felnőtt kinézetű faszparaszt...
zakar zoltán béla
2020. május 19. 14:29
Utánozás majomszokás....
Lion
2020. május 19. 12:04
A rendeleti kormányzás mikor lesz visszavonva, elvtársak?
patkánynak sem nevezhető férgek
2020. május 19. 10:45
Kár volt leforgatni ezt a filmet. Ennyi pénzből lehetett volna csinálni Karácsony elvtársról egy akkora óriásmolinót, mint ami anno Gyurcsány elvtársról készült, és egy egész tízemeletest elfedett. Tudjuk, mindent is Karácsony elvtárs facebookos munkájának köszönhetünk... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!