Tordai Bence szerint nem sikerült maszkokat szereznie a kormánynak

2020. március 26. 12:52

Ez itt objektíve egy bukó az Orbán-kormánynak – fogalmazott a Párbeszéd politikusa.

2020. március 26. 12:52

Az ATV Start című műsora is változtatott a műsorrendjén a koronavírus miatti vészhelyzetre tekintettel, így a műsor vendégei csak telefonon jelentkeztek be. Varju László elmondta, szerinte a kormány egy hónapos késésben kezdett el dolgozni a vírus elleni védkezésben, aminek szerinte kapkodás lett a vége. A DK politikusa úgy vélte, hogy a kormány elégtelenül teljesített a gazdasági csomag elkészítésével is. 

Bár napok óta köztudott és mi is megírtuk, hogy a „keleti portya eredményesnek bizonyult”, Tordai Bence véleménye szerint a kormánynak – a keleti nyitás poltikája ellenére – mégsem sikerült Kínából védőfelszereléseket importálnia. A Párbeszéd politikusa úgy fogalmazott: „azért itt nagyon látványos, hogy amit mondjuk a csehek, a szlovákok, akikhez kb. hozzánk egy időben tört be a vírus, már milliószámra meg tudták szerezni a szükséges védőfelszereléseket, mennyivel jobban csinálják, és Orbánék mennyire le vannak maradva a híres keleti nyitás ellenére. Ugye Kínából, Dél-Koreából, bárhonnan, ahonnan lehetne szerezni maszkokat, teszteket és így tovább, nem sikerül beszerezni ezeket. Úgyhogy ez itt objektíve egy bukó az Orbán-kormánynak, és hát sajnos a magyar embereknek, elsősorban az egészségügyben dolgozóknak.

Összesen 438 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fbandus
2020. március 27. 15:40
Ha már nem segítenek például azzal, hogy segítenek beszerezni dolgokat amik szerintük nincsenek, akkor befoghjatnák. Szánalmas ez a Magyar ellenzéknek nevezett bagázs.
Marcus Crassus
2020. március 26. 20:26
Elnézést mindenkitöl a trágár írásért, de csak ígytudom kifejezni, mennyire megvetem ezt a mocskos féreg tordait.... Te szarfaszú kisgeczi tordai, emberek halnak meg te féreg és ti még ilyenkor is csak a kormányt támadjátok. Szakadt volna a kurva anyádba a fejed, tordai bence.
Amerigo
2020. március 26. 19:26
Ez a két, embernek is hitvány alak látványa önmagában vizuális merénylet, de amikor megszólalnak, az maga a penetráns csatornaszag, ami belőlük árad! Megyek is, leküldök egy stampi szilvóriumot!
Tatulus
2020. március 26. 17:09
Valójában ne hibáztassuk Bence gyereket - ugyanis éjjel együtt iszogatott Böszmével és náhány üveg whisky elfogyasztása után már azon fantáziáltak, hogy Orbán megbukik, mert nem tudott maszkokat szerezni! Na, így érte a reggeli telefonhívás, ahol - gyakorlatilag félrészeg, vagy inkább még részeg állapotában - előadta a téveszméjét a helyzetről! Aztán kiderült, hogy Orbán vélhetően 2022-ben 4/5-el nyer, mire Bencénk sírva fakadt! Böszmével együtt - akinek ez nem esett nehezére!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!