Bemászott egy család a XI. kerületi lezárt játszótérre

2020. március 21. 22:36

Apuka, anyuka, gyerekek másznak át a járvány miatt lezárt játszótér kapuján.

2020. március 21. 22:36

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. március 22. 19:24
Gyorsított eljárásban. Ennyi!
Zsusztina
2020. március 22. 17:14
A videó elején látni, hogy már bent gördeszkázik egy fiú. Nem a család volt az első renitens. Anikónak fel kéne őket jelenteni.
Amondó
2020. március 22. 16:45
A játszóterek ügye nem újdonság. Eddig is mosdatlan és folyamatosan egy ruhát viselő hajléktalanok csoportosultak a parkokban, játszótereken. Ezeket el kellett volna zavarni onnan, de még fontosabb, hogy valamilyen kényszermosdatási, kényszerfertőtlenítési kötelezettség bevezetésével kellett volna megpucolni őket. Persze ez nem olyan egyszerű, például a liberális fővárosban az "emberi jogok" védelme ezt megvétózza. Ráadásul újabban - a választók jóvoltából - még az eddiginél is szélsőségesebb liberalizmus jellemzi a városvezetést. Így már érthető, ha a játszótérre vágyódó kisgyermekek anyukái inkább elkerülték a koszos, tetves alakokat. Az sem csoda, ha most a "törzsközönség" kizárása után néhány család végre kimerészkedik a vágyott játszótérre. Persze a liberálisokat ez ugyanúgy felbőszíti, mint a szakadt alakok kötelező megsuvickolásának ötlete.
OrangeOrder
2020. március 22. 14:11
Lehet utálni, de nem a játszótereken terjed a vírus, és nem is a szabadban jellemzően. A boltokban már inkább, zárt téren, a látogatott munkahelyeken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!