Posta: a novemberi nyugdíjjal egy utalványon érkezik a nyugdíjprémium és a -kiegészítés

2019. november 11. 16:11

Ha a postás nem találja otthon a címzettet, akkor értesítőt hagy hátra, amelyen szerepel, hogy melyik postán és meddig vehető át a nyugdíj.

2019. november 11. 16:11

Idén is a novemberi nyugdíjjal együtt érkezik a nyugdíjprémium és a nyugdíj-kiegészítés – tájékoztatta a Magyar Posta Zrt. hétfőn az MTI-t.

Novemberben a nyugdíjutalványon szereplő összeg magasabb lesz a megszokottnál, mivel a nyugdíjasok egy utalványon, egyben kapják meg a novemberi nyugdíjat, a nyugdíjprémiumot és a nyugdíj-kiegészítést – közölték.

A Magyar Posta a nyugellátásokat november 14. és 29. között kézbesíti, a pontos napot minden érintett tudja az éves, személyre szabott kifizetési naptárból. Ha a postás nem találja otthon a címzettet, akkor értesítőt hagy hátra, amelyen szerepel, hogy melyik postán és meddig vehető át a nyugdíj. Hangsúlyozták, hogy ilyen esetben a személyazonosságot igazolni kell az átvételhez.

Novemberben adják át a postások a jövő évi, személyre szóló nyugdíj-kifizetési naptárt is. Decemberben pedig – a korábbi évekhez hasonlóan –, a karácsonyi ünnepek miatt már a hónap első felében kézbesítik a decemberi nyugellátásokat – írták.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia2
2019. november 11. 16:13
"HISZEN KARÁCSONY GERGELY, MIKÖZBEN AZT ÁLLÍTJA, HOGY A KLÍMAVÁLTOZÁS ELLEN KÜZD, FOLYAMATOSAN ÜVEGHÁZHATÁSÚ GÁZT JUTTAT A LÉGKÖRBE! Az ellenzéki politikus minden alkalommal, amikor levegőt vesz, kivonja abból az oxigént, és ezután szén-dioxidot juttat a levegőbe. Pedig köztudott, hogy ez az üvegházhatású gáz felelős a klímaváltozásért. Egy felnőtt ember – például Karácsony – percenként átlagosan 14 alkalommal vesz levegőt. Ezalatt összesen körülbelül 2 liter oxigén kerül a szervezetébe, és 1,9 liter szén-dioxid távozik. Ez azt jelenti, hogy Karácsony Gergely 114 liter szén-dioxidot bocsát ki egy óra alatt! Az is köztudott, hogy többször vesz levegőt az, aki többet beszél. Úgy tudjuk, hogy Karácsony Gergely főpolgármesterként rendszeresen tárgyalásokon, egyeztetéseken vesz részt, és ezeken rengeteg emberrel beszél, miközben folyamatosan, szégyenérzet nélkül vesz levegőt. Karácsony Gergely nem is titkolja, hogy épp szén-dioxidot juttat a légkörbe. Karácsony Gergely nem is titkolja, hogy épp szén-dioxidot juttat a légkörbe. Az álzöld, önmagát egy tömeges fakivágással járó ünnepről elnevező főpolgármester ismét lebukott. Úgy tűnik, amikor a saját sejtjeinek anyagcseréjéről van szó, már nem is zavarja annyira a globális felmelegedés. A cikksorozat következő részében annak járunk utána, hogy – miközben Afrikában tömegek, köztük gyermekek éheznek – Karácsony Gergely naponta többször eszik." https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/11/09/sunyi_szinjatek_hogy_karacsony_gergely_a_klimavaltozas_ellen_kuzd_mikozben_folyamatosan_levegot_vesz/?fbclid=IwAR1pCKBKykK_kkqiimzn-tpiR6wHU02BlfhAhPfSEXTDLnEtnKq7lEThOQY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!