Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Illegális migránsokat fogtak el Nagylaknál

2018. december 30. 10:18

Szám szerint tizenkilencet.

2018. december 30. 10:18

Tizenkilenc illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén szombat este – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia elmondta, a csoportot a román hatóságok jelzése alapján tartóztatták föl a rendőrök. A határ romániai oldalán ezzel egy időben 22 migránst állítottak elő a szomszédos ország egyenruhásai.

A Magyarországon elfogottak közül egy férfi afgán, míg a többiek iraki állampolgárnak vallották magukat – közölte a százados.

A határsértőkkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

(MTI)

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2018. december 30. 15:13
"A határsértőkkel szemben idegenrendészeti eljárás indult." Ólmot bele eljárás helyett. Mi van, ennyire nincs lőszerünk? Tanulhatnának Árpád nagyfejedelem fürkészeitől hogyan kell hathatósan megvédeni az ország határát. Lenyilazták a betolakodókat. Csak néhány főt hagytak életben, hogy elmondhassák azoknak, akiktől jöttek, hogy merre ne menjen senki se, ha kedves az élete. Rend is volt, nem pedig idiótákat kísérgető diliház.
kunfia
2018. december 30. 14:09
Csak 19 fideszes statiszta.Mostantól naponta jönnek újra a választásokig.
Edvind Johnsson3.0
2018. december 30. 13:47
Úgy látszik, Románia felé is ki kell építeni a limest.
Toby Denzinger
2018. december 30. 12:57
Ha nincs migráns kivel fognak riogatni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!