Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Őrizetben a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottja

2018. szeptember 29. 13:26

Egy 22 éves nő és kétéves gyermekének meggyilkolásával gyanúsítható a pénteken elfogott férfi.

2018. szeptember 29. 13:26

Őrizetbe vették a rendőrök azt a pénteken elfogott férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a várpalotai kettős gyilkosság elkövetésével – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Aradi Virág elmondta: a 40 éves berhidai férfit rövid időn belül elfogták a rendőrök, majd előállították a várpalotai kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki emberölés megalapozott gyanúja miatt. Hozzátette: a megyei főkapitányság bűnügyi osztálya a férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatására.

Péntek délelőtt egy 22 éves nő és kétéves gyermeke holttestét találták meg Várpalota külterületén, egy baglyas-hegyi ingatlanban.

(MTI)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2018. szeptember 29. 17:24
Nem akarok beleszólni a világoskék-sötétkék vitába, de a hírben a gyerek világos szőke, az anya fehér bőrű volt. Cigányszerű életmódot folytattak a külső zártkertben, vagy csak kihipózták magukat?
Newman
2018. szeptember 29. 16:38
Egy ilyen gyilkos SOHA NEM JÖHET KI A FALAK KÖZÜL!!!! Még jó magaviselettel SEM!!!!
péterx
2018. szeptember 29. 14:23
Döbbenetes a kettős gyilkosság, bravúros a rendőri munka!
pemete jakab
2018. szeptember 29. 13:36
"Egy 22 éves nő és kétéves gyermekének meggyilkolásával" No, látjátok ez az igazi tragédia. Nem az, amivel a pártok riogatnak. Mert ti kedves választók "vérre" mentek az ideológiai vitáitokban, de a társadalmi problémákra érzéketlenek vagytok. Ahogy a pártok is. És ez deviánsság, társadalmi deviánsság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!