Mire vársz, Dzsudzsi?

2018. augusztus 22. 14:21

48 millió forintért is beállna a sorba Dzsudzsák Balázs.

2018. augusztus 22. 14:21
Szilágyi László

„Nem kér sokat, hajlandó lenne lemondani az éves fizetése feléről, így havi 48 millió forintért is beállna a sorba Dzsudzsák Balázs – szellőztette meg a 32. életévében járó szélső bérigényét a Ripost. Itthon egy csapat engedhetné meg magának a világot járt nyírlúgosi fiú szerződtetését, ez pedig a Mol Vidi. Sőt, Marko Nikolics edző utalt arra, hogy végre eljött az idő megerősíteni a csapatot, a keretnek bírnia kell a régóta vágyott kettős terhelést.

És itt kúszott be a képbe az egyesült arab emírségekbeli Al Vahdától távozott, csapat nélkül sínylődő középpályás, aki »emberemlékezet óta« nem játszott tétmeccset, és aki nagyvonalúan beéri az eddigi fizetése felével. Ha készpénznek vesszük a bulvárlap információit, könnyen beleélhetjük magunkat Dzsudzsák lelki világába. Bár ne tennénk… A 96-szoros válogatott játékos, nem mellesleg a nemzeti tizenegy csapatkapitánya kegyet gyakorol, hajlandó kevesebb pénzért is focizni, de egy szint alá ő sem megy. A havi 46 millió az havi 46 millió, ez külföldön aprópénz, ha ő kell valakinek, akkor fizessen, ő nyitott a kompromisszumokra. ”

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2018. augusztus 23. 11:41
Úgy gondolom, Dzsudzsák már nem hiányzik a magyar focinak, nagyon nem! MÁR messze nem úgy focizik ő, mint még Hollandiában, és már egy arab csapat sem tart rá igényt! HA én lennék a szövetségi kapitány, eszembe sem jutna behívni őt a keretbe! HA jól tudom, Huszti most a legjobban fizetett focista itthon, havi 16 millióval. Dzsudzsák ennek majd háromszorosát kéri. Ugyan, kérem! PERSZE, ha Messi eljönne ennyiért a Fradikába, azt mondanám, ám legyen. DE egy mai Dzsudzsák?
Alarik
2018. augusztus 23. 01:09
Balázska futballkarrierje nagyjából ott ért véget, mikor emberünk Eindhoven-ból Dagesztánba igazolt. Azóta számomra csak egy tipikus futballkurva. Persze akadtak még jó pillanatai. Például 50 ezer román bukaresti elhallgattatása. Annál szebb csendet elképzelni sem tudok.
pemete jakab
2018. augusztus 23. 00:55
"nemzeti tizenegy csapatkapitánya kegyet gyakorol, hajlandó kevesebb pénzért is focizni" Tudsz úszni, fiam? Nem. Itt van 10 millió forint. Most tudsz?
szotyiratöbbpénzt
2018. augusztus 22. 16:32
Dzsudszák, ha okosabban kufárkodik fiatal éveivel, lett volna esélye beépülni az európai TOP ligák valamelyikének legalább jobb középcsapatába. Sokkal többet hozhatott volna a válogatottba is úgy. Hát több munka, kevesebb pénzért (ill. lassabban), ami nem kellett Neki. Tudom, nyilatkozta valamikor, hogy a magyar játékosokat megnézik, de aztán soha nem viszik el eu-i csapatok. Franc tudja. Ma már viszont látható, hogy amilyen sportkarriert befutott, s ahogy most már az Al Vahdának sem kellett (eléggé), az nagyon is jól tükrözi a magyar labdarúgás egészségtelen, tuti kudarcos folyamatait. Nyilván személyes anyagi gondja sosem lesz, a pénzét is megadják, de hogy ettől egy mm-rel sem lesz több, vagy jobb a focink, abban biztos vagyok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!