Támadják a Fideszt, mert az illegális migráció útjában állunk

2018. május 30. 19:22

A migránspárti brüsszeli baloldal elsőként ugrik a Soros-hálózat védelmére.

2018. május 30. 19:22
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség

„A migránspárti európai baloldal azért támad, mert a bevándorlás útjában állunk - Reagálás Josef Weidenholzer, a szociáldemokrata EP-frakció alelnökének nyilatkozatára.

A migránspárti brüsszeli baloldal elsőként ugrik a Soros-hálózat védelmére. Azért támadják a Fideszt és a Stop Soros törvénycsomagot mert az illegális migráció útjában állunk. Ők minél több migránst akarnak behozni Európába, mi viszont meg akarjuk védeni az országot a bevándorlástól és a bevándorlás szervezőitől. Josef Weidenholzer is egyike azon baloldali migránspárti politikusoknak, akit Soros György megbízható szövetségeseként tartanak számon, és aki határozottan kiállt a kötelező betelepítési kvóta mellett.”

MTI-OS

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hentes
2018. május 31. 06:18
Senki sem támogatja az illegális migrációt az EU parlamentben, sem pedig az ellenzéki pártokban. Hazudtok mint a vízfolyás.
Szerintem
2018. május 30. 21:23
Kibújik a szög a zsákból. Tehát egyáltalán nem szegény menekültekről van szó, mint ahogyan azt a ballibsik beállítani szokták, hanem az illegális, a nemzetközi egyezmények szerint is tilosban járók bűnpártolásáról és mindezt Európa ellenséges népekkel való elárasztása érdekében.
Szerintem
2018. május 30. 21:19
Nem újdonság hogy a balosok, a libsik az illegalitást, a bűnt támogatják. Nem csak nyugaton, hanem sajnos a teljes magyar ellenzékünk is.
hunnia
2018. május 30. 21:11
A kormány tesz valamit az illegális bevándorlás ellen. Köszönet néki. De az új törvény nem tesz semmit a Soros és egyéb NGO hálózatok ellen. (Amnesty International, Planned Parenthood, Helsinki ... stb). Ezért nem tudom, hogy miért kell még mindig sorosozni a szavakkal, ha nincsenek tettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!