Elhunyt Csontos János

2017. december 04. 11:59

Hétfőn hajnalban elhunyt Csontos János József Attila-díjas író, költő, újságíró, televíziós szerkesztő és kultúraszervező, a Magyar Idők főmunkatársa – közölte a lap.

2017. december 04. 11:59

Elhunyt Csontos János József Attila-díjas író, költő, újságíró, televíziós szerkesztő – írja a Magyar Idők. A halálhírt a Magyar Írószövetség jelentette be.

Közleményükben kifejezték: Csontos János halálával mind a magyar költészet, mind a magyar próza egy igazi mesterét, formaművészét vesztette el. Újságírói és szerkesztői professzionalizmusa a politika és a közélet iránt érdeklődő olvasók és tévénézők számára is közismertté tették. 

Csontos János az Írószövetség választmányi tagja, a Nemzeti Kulturális Alap Szépirodalmi Kollégiumának kurátora volt, alapítója a Határ, a Folyam, a Magyar Napló új folyama és a Nagyítás című irodalmi lapoknak. Temetéséről később intézkednek.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2017. december 04. 21:04
Nyugodjék békében.
Harangláb
2017. december 04. 17:58
Kitűnő újságíró volt. Nagyon szerettem hallgatni vitaműsorokban is, mivel olyan tónusban beszélt, hogy halk szava ellenére (és persze köszönhetően a mondanivalójának), a vitapartnerek hangoskodásában is simán átjött a mondanivalója. Nem tudtam, hogy beteg volt, és nagyon sajnálom, hogy nem lehet köztünk többé...
geronimo
2017. december 04. 17:28
R.I.P. Cs.J. ( ennyi rohadék, szarházi férget,mint aki itt okádik egy haláleset kapcsán...)
Lion
2017. december 04. 17:23
Isten nyugosztalja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!