Századvég: A társadalom kilencven százaléka támogatja a lombikprogramot

2017. szeptember 01. 09:54

A Századvég Alapítvány közvélemény-kutatása szerint a megkérdezettek kilencven százaléka egyetért azzal, hogy a kormány támogatja a meddő párok lombikprogramban való részvételét – írja a 888.hu

2017. szeptember 01. 09:54

Az elmúlt időszakban nagy vitákat kiváltó ügyről, a lombikprogramról kérdezte meg a társadalmat a Századvég Alapítvány a legújabb közvélemény-kutatásában. A Századvég adatai szerint a magyar lakosság közel kilencven százaléka kiáll amellett, hogy a kormány támogatja a meddő párok lombikprogramban való részvételét – írja a 888.hu.

​A felmérés szerint a megkérdezettek 88 százaléka egyetért azzal, hogy a kormány támogatja a meddő párok lombikprogramban való részvételét, a válaszadók csupán 7 százaléka nem ért vele egyet, további 5 százalékuk nem tudott vagy nem akart véleményt formálni a témában.

A lombikbébi program és annak állami támogatása az elmúlt hetekben vált központi témává, miután Veres András, a püspöki kar elnöke amiatt bírálta a kormányt ünnepi beszédében, mert a kormányzat támogatja a meddő párok lombikprogramban való részvételét. A püspök a Szent István bazilikánál elmondott beszédében így fogalmazott: „testvérek, még egy belső veszélyre oda kell figyelnünk! Ugyanis egy fondorlatosan megfogalmazott, a jó szándék köntösébe bújtatott törvény által, amely figyelmen kívül hagyja a krisztusi értékrendet, észrevétlenül is belopódzik a keresztény értékekre építkező társadalom önfeladásának mételye! Láthattuk ezt legutóbb például a lombikbébiprogram támogatásának növelésével kapcsolatos rendelkezésben.”

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edvind johnsson2.0
2017. szeptember 01. 21:08
Nagyon helyes. Vannak olyan házasságok, ahol csak így lehet közös gyermek. Sajnos nem kevés a számuk.
Viator
2017. szeptember 01. 13:21
A lakosság nagy rész támogatná azt is, hogy a rablógyilkosokat felakasszák, a pedofilokat meg kiheréljék, oszt azt mégsem lehet...
Ultima Ratio
2017. szeptember 01. 12:50
El sem tudom képzelni, hogy milyen degenerált állat lehet aki nem támogatja a programot, de minden értelmes embernek azért kellene küzdeni, hogy ezeket a mocskos rohadékokat minél messzebb tartsuk bármilyen döntési poziciótól.
tevevanegypupu
2017. szeptember 01. 11:55
Az abortuszt is..meg hogy homoszexuálisok összeházasodhassanak és hogy gyereket fogadhassanak örökbe..Feltételezem ez a humánus gondolkodás..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!