Gyász: kinyírták Trackmant, a MÁV kabalafiguráját

2017. augusztus 22. 08:24

Alig három napot élt, a MÁV máris bejelentette, a továbbiakban nem tart igényt „Vágányember”, azaz Trackman szolgálataira.

2017. augusztus 22. 08:24

Múlt pénteken írtunk Trackmanről, azaz „Vágányemberről”, a MÁV-START kigyúrt, szuperhős-szerű, kackiás bajuszú kabalafigurájáról. Azonban rossz hírünk van a magyar Trackman-rajongók felé: a figura alig három napot élt, a MÁV már hétfőn bejelentette, a továbbiakban nem kívánja azt megjelentetni. 

Facebook-bejegyzésükben kifejtették, a MÁV nemzetközi utazásainak oldalán a továbbiaknam kabalafigurát nem terveznek megjelentetni. A vasúttársaság hozzátette, kabalafigurájával kapcsolatban a beérkezett észrevételek miatt lezárja a közönségszavazási lehetőséget is.

Rövid, de annál élvezetesebb három napot tölthettünk el Trackman társaságában. Nyugodjék békében.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2017. augusztus 23. 13:36
Úgy is a Soros találta ki ezt a Trackmant.
Mich
2017. augusztus 22. 15:57
Gondolta, hogy ez a libsibolsik dumája...
Strassnoff Ignác
2017. augusztus 22. 14:52
A világ röheje volt a kinézetével, az angol nevével. Ráadásul egy ilyen embléma a koszfészek, hulladék MÁV-nak... Talán egy koszos csiga.... Amúgy nyilván a kabalafigura hiánya a MÁV legnagyobb problémája...
pemete jakab
2017. augusztus 22. 13:36
"Gyász: kinyírták Trackmant, a MÁV kabalafiguráját" Trackman kisiklott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!