Marad a posztján a Szinyei igazgatója

2017. július 17. 13:56

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere utasította az államtitkárt, legalább egy évvel hosszabbítsa meg a budapesti, veronai buszbalesetben érintett Szinyei Gimnázium igazgatójának megbízatását.

2017. július 17. 13:56

Közleményt adott ki az EMMI a Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatói pozíciója kapcsán.

A közlemény szernt bár az iskolai igazgatók kinevezése nem miniszteri hatáskörbe tartozó kérdés, Balog Zoltán a Szinyei Merse Pál Gimnázium veronai tragédiát követő speciális helyzetére, valamint a jelenlegi igazgató neki címzett levelére tekintettel arra utasította Palkovics László államtitkárt, hogy legalább egy évvel hosszabbítsa meg az igazgató megbízását.

(Forrás: közlemény)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2017. július 17. 22:00
Ezt már korábban eljátszották Jordán Tamás szombathelyi színigazgatóval is. Ő is egyedül pályázott, mégis kigolyózták, majd később a közfelháborodás hatására meghosszabbították a megbizatását.
meska
2017. július 17. 17:24
Azok támogatják, akiknek a munkáját irányítja. Ez nagyon nagy szó. De majd a a fideszesz elvtárszak megmonnyák hogy mi legyen. Mer nekik mindenbe bele jell szólni.
balint60
2017. július 17. 14:37
"fukar kezekkel mérsz, dehisz' nagyúr vagy..."
emhem
2017. július 17. 14:23
további probléma, hogy a habonyizálódott mandiner érdektelen propagandahíreket és interjúkat nyomat, ahelyett, hogy valódi problémákról írna, mint pl. a botrányosan bevezetett elektronikus bkk-jegy. olyat sem láttam még ezen az oldalon, hogy egy időközi választás eredményéről "elfelejtettek" beszámolni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!