Három hónapig nem lesz képernyőn a halászlétől megrészegült riporter

2017. július 10. 10:43

Nem tudott ellenállni a bajaiak vendégszeretetének és felhajtott egy pálinkát Bencze Péter, az M1 munkatársa, aki legendássá vált riportban tudósított a bajai halászléfőző fesztiválról.

2017. július 10. 10:43

Bencze Péter, az M1 riportere szombaton roppant mulatságos módon tudósított a bajai halászléfőző fesztiválról és az ott uralkodó hangulatról. A riportot végül másfél felejthetetlen és kultikussá váló perc után le kellett keverni. Az MTVA az adás után bejelentette, a hétfői Balatoni Nyárban határoz a tudósító sorsáról.

Erre a csatorna ígéretéhez híven ma sor is került: a 444 írta meg, hogy Bencze Péter riportja miatt három hónapig nem kerülhet képernyőre. A Balatoni Nyárban egyébként Bencze is megszólalt – a riporter azt nyilatkozta, csak „átérezte a fesztivál hangulatát”. 

Helyzetén nem segített vírusos megbetegedése, mely miatt gyógyszereket kellett szednie, erre ivott rá egy kupica pálinkát: „Hát egyet elfogadtam, nem akartam, de elfogadtam, a bajai vendégszeretetnek nem tudtam ellenállni” – nyilatkozta. Úgy fogalmazott, az élő bejelentkezés előtt minden elsötétült – a gyorsan legendássá váló riport miatt pedig elnézést kért a nézőktől és kollégáitól. Hozzátette, reméli, hogy a három hónap letelte után visszatérhet a csatornához és folytathatja a munkát.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2017. július 10. 23:47
Megnéztem, odabasz. :))))))))))))))) Amúgy a fickó az mellett, hogy talajrészeg, egész jól állja a sarat. Láttam én már honvédelmi minisztert is szarabbul artikulálni "egy féldeci" után. :))) Gondolom kispofám egy fél litert akart mondani. Egyébként meg tudom érteni. Én a köztévét nézni se bírtam józanul, ez meg ott dolgozik... Amúgy meg a legtöbb munkahelyen, ha elszíneződik a szonda fújás után, aznap dolgoztál ott utoljára. Ez meg matt részeg volt, szóval szerintem nem vitték túlzásba a megbüntetését.
választópolgár
2017. július 10. 21:36
Az adásrendezőt szerkesztőt kéne felelősségre vonni.
Tidal_wave
2017. július 10. 17:38
Azért én örülök, hogy nem rúgták ki. Remélem, jövőre a Busójárásról is tudosít majd, az ugyan nem Baján van, hanem Mohácson, a kora tavaszi metsző szélben is elkelhet majd egy kis lélekmelegítő...
Akitlosz
2017. július 10. 16:22
Ez ám a büntetés! Máshol simán kirúgnák rendkívüli felmondással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!