Mészáros üzlettársáé lesz a Veszprém kézilabdacsapata

2017. június 22. 09:40

A sportklubot működtető Veszprém Handball Team Kft.-ben többségi részesedést szerzett Mészáros Lőrinc üzlettársának, Szíjj Lászlónak a cége, a a Duna Aszfalt Kft. Az ügyletre már rá is bólintott a Gazdasági Versenyhivatal.

2017. június 22. 09:40

A Gazdasági Versenyhivatal rábólintott a Duna Aszfalt Kft. tulajdonosának, Szíjj Lászlónak legújabb ügyletére, melynek következtében az üzletember többségi részesedést szerzett a Magyarország legsikeresebb kézilabda egyesületét működtető gazdasági társaságban, a Veszprém Handball Team Kft.-ben – számol be a hvg. A tranzakciót csütörtök reggel hagyta jóvá a Versenyhivatal.

Szíjjnak papíron nincs köze Mészáros Lőrinchez, ám több közös vállalkozása is van a felcsúti polgármesterrel.

A Telekom Veszprém KC-t 2015-ig Simicska Lajos üzlettársa, Fonyó Károly irányította klubigazgatóként. Maga Simicska is rendszeresen kijárt a csapat mérkőzéseire, a klub azonban nem hoszabbította meg Simicska pályabérletét, ahogy arról szerdán az üzletember ügyvédje is beszámolt az ATV A nap híre című műsorában. 

(Fotó:Sport365.hu)

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. június 22. 13:24
Persze. Meszaros megveszi Magyarorszagot: a versenyhivatal helyesli a dontest. Nagyon stupid majom fideszes prolik tudnak csak meszaros es hasonszoru orban-haverok gazdagodasahoz tapsikolni. Hanyinger rz a NER, a kadarista kleptokracia ujraepitese a szemunk elott
Tatulus
2017. június 22. 12:00
Nemzeti gyásznapot tartunk, mert SM nem ücsöröghet többet páholyban - legalábbis ebben! Röhej, hogy a ballhibbantak mennyire védik L.-t!
balbako_
2017. június 22. 11:37
Reméljük, hogy végre BL-t nyernek.
béla 60
2017. június 22. 11:17
Egyszer a fideszke is elmúlik , mi lesz utána ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!