A miniszter és a suviksz

2017. május 12. 07:29

Ha valakinek van veleszületett érzéketlensége, az Balog Zoltán lelkipásztor, az „emberi humánum” minisztere.

2017. május 12. 07:29
Veress Jenő

„A megalázás intézményesülni látszik. Miközben a mentőszolgálat, az ország egyik legfontosabb szervezete bajtársai csendesen, de főképp felmondásokkal lázadoznak a hatalmas átverésnek tűnő »életpályamodell« ellen, Balog újabb »Hiltont« eszelt ki. Berendelte őket villásreggelire egy helyre, ahol a früstök amúgy 3-5 ezer forint.

»Először azt hittem, hogy a mentőszolgálat dolgozói minden reggel itt reggeliznek, de kiderült, hogy ez egyszeri alkalom« - tréfálkozott a miniszter az éhbéren élőkkel, mint Lenin elvtárs a bányászokkal, akik »jól vagyunk, jól vagyunk«-kal vicceltek a vicces »hogy vagyunk, hogy vagyunk?«-ra.

Balog hozzátette: »azért jó, hogy háttal állok önöknek, mert így nyugodtan folytathatják a reggelit«.

Nem lepne meg, ha kiderülne, ha e cinikus pakk hallatán a mentők Heimlich-fogással segítették ki egymást a fulladásból.

Apropó, Balog úr, nem tudja véletlenül, ki lopta el a reskontót?”

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. május 13. 15:35
A bérfejlesztés első üteme szeptember elsejétől kezdődött el. Ennek keretében megállapodás született arról, hogy szeptember elsejétől a teljes munkaidőben foglalkoztatott szakorvosok és kórházi szakgyógyszerészek bruttó 107 ezer forint alapbéremelésben részesülnek. 2017 november elsejétől a szakvizsgával nem rendelkező orvosok és kórházi gyógyszerészek bruttó 50 ezer forintos béremelésre, a szakorvosok és kórházi szakgyógyszerészek pedig bruttó százezer forintos alapbér-emelésre számíthatnak. Győrfi Pál kitért rá: a teljes munkaidőben foglalkoztatott egészségügyi szakdolgozók számára az idén szeptember elsejétől új egészségügyi szakdolgozói bértábla lép életbe átlagosan bruttó 26,5 százalékos növekedéssel, ezt követően pedig évről évre fokozatosan nő a bérük – ennek megfelelően a szakdolgozók 2017 november elsejétől bruttó 12 százalékos, 2018 november elsejétől bruttó nyolc, míg 2019 november elsejétől szintén nyolc százalékos alapbéremelésre számíthatnak. Győrfi Pál kiemelte: az egészségügyi béremelés az Országos Mentőszolgálat orvosait, szakdolgozóit is érinti.
Kanóc
2017. május 12. 09:07
Tényleg érdekelne a motiváció: miért kell rendszeresen betallózni ezt a kifejezetten hitvány, bunkó, szar alakot? Különlegesen perverz dolognak gondolom. Szóval minek??? (A (Nagyon) Független Hírportál minden erkölcsi mértéktől mentesítő, ön-és közámító lózungja mögé bújni nem ér!)
annamanna
2017. május 12. 09:06
Balogék bandája bereggelizik https://www.youtube.com/watch?v=s_GpVN0iUII
zakar zoltán béla
2017. május 12. 08:56
Termékeny Jenő a búzaszemek doktora
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!